Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

«Λουκέτο» για τη μεγαλύτερη οργάνωση του ΠΑΣΟΚ - Στο Μασταμπά Ηρακλείου

Τα γραφεία της μεγαλύτερης οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, στο Μασταμπά Ηρακλείου, αναμένεται να κλείσουν τον ερχόμενο μήνα, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων.

Η οργάνωση -πού είχε φτάσει κάποτε να έχει 16.000 μέλη και να καθορίζει εν πολλοίς τις εσωκομματικές εξελίξεις αφού έστελνε πάντα τους περισσότερους συνέδρους και αντιπροσώπους στα σώματα του κόμματος- έχει πλέον τόση διαρροή και οικονομική αδυναμία, ώστε δεν μπορεί να πληρώσει το νοίκι, ούτε το ηλεκτρικό, χρωστάει μάλιστα αρκετά νοίκια. Για το λόγο αυτό η τοπική ηγεσία αποφάσισε το κλείσιμο των γραφείων και τη μεταφορά της έδρας στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου. Πολλά μέλη αντιδρούν και ζητούν η απόφαση να επικυρωθεί από την ολομέλεια. Η σχετική συνεδρίαση θα γίνει στις 8 Ιανουαρίου.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *