Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης - ΦΟ Αριδαίας 59-74

Mε το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του τη νέα χρονιά ο ΦΟ Αριδαίας χθες επικρατώντας μέσα στην Κρύα Βρύση του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου με 59-74.

Ήταν ο πρώτος αγώνας μετά τη διακοπή των εορτών κι αυτό φάνηκε με το ξεκίνημα του αγώνα όπου και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τα πατήματα τους και να κάνουν παιχνίδι.

Ο ΦΟΑ ήταν αυτός που βρήκε γρηγορότερα ρυθμό και κάνοντας ένα καλό πρώτο ημίχρονο κατάφερε να διατηρεί σταθερά το προβάδισμα, εκτός από κάποια μικρά διαστήματα που οι γηπεδούχοι κατάφερναν και έμεναν κοντά στο σκορ (31-37 σκορ ημιχρόνου).

Το καλύτερο δεκάλεπτο για την ομάδα του ΦΟΑ ήταν το τρίτο, όπου ανέβασε απόδοση τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα,όπου κατάφερε και έβαλε σχεδόν διπλάσιους πόντους από τους αντιπάλους του (11-20) χτίζοντας μια διαφορά που στο τελευταίο δεκάλεπτο απλώς συντήρησε.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρίποντο του Παπαβραάμ πίσω από το κέντρο με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 59-74 για την ομάδα του ΦΟΑ στην πρεμιέρα του στον 2ο γύρο στο πρωτάθλημα.


Για τους νικητές ξεχώρισαν σε ακόμα ένα παιχνίδι οι Χαραλαμπίδης, Μακρόπουλος και Τοπαλίδης, ενώ για τους ηττημένους Τολιόπουλος και Καλαβάζης.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του ΦΟΑ το επόμενο Σάββατο (11/1) στην Αριδαία με τον Κορινό.


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: A(15-21), B(31-37), Γ(42-57), Δ(59-74)

ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Ντουβαλέτης): Μαραζίδης 5, Τολιόπουλος 10(1), Παντσής 4, Μπαλτζίδης 5(1), Κυριακίδης 3, Μπαμπανάσης, Αμιτζόγλου, Δεμερτζής 11(1), Μαντζούκης 3, Καλαβάζης 14, Καρύπης 4.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Λούσης): Μίσκος, Μαυρίδης, Τζανής 2, Υφαντίδης 9(1), Μπεγλόπουλος 7(1), Παπαβραάμ 8(2), Αβραμίδης 8(2), Χαραλαμπίδης 19(1), Τοπαλίδης 10(1), Μακρόπουλος 11(1).
 


πηγη:karatzova
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *