Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Συνέντευξη Τύπου Ιορδάνη Τζαμτζή

« . . .Είπαν ότι ο Τζαμτζής είναι αντάρτης... δεν έχω σκοπό να ρίξω την κυβέρνηση, αλλά να στηρίξω όλα όσα θα την βγάλουν από το Μνημόνιο... τόνισε, μεταξύ άλλων . . .»

Με το που μπήκε το νέο έτος, ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα Μέσα ενημέρωσης του νομού. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου σε ξενοδοχείο της Σκύδρας έγινε ο ''απολογισμός'' του βουλευτή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο κ. Τζαμτζής αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν, αναφέρθηκε στα όσα πέτυχε κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, τις ερωτήσεις που έκανε στη Βουλή, αλλά και τις προσπάθειες για διάφορα θέματα του νομού.

Σε μία αναδρομή από το 2009 για την κατάσταση στη χώρα, υποστήριξε ότι η νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έκανε προσπάθεια να μη χρεοκοπήσει η χώρα. Ο Αντώνης Σαμαράς απέτρεψε τη χρεοκοπία και γύρισε το παιχνίδι. Το πρωτογενές πλεόνασμα υπολογίζεται στα 812 εκατ. ευρώ, το οποίο θα καλύψει ανάγκες ασφάλισης χαμηλοσυνταξιούχων, και ευπαθών ομάδων... και όλα αυτά με τις αιματηρές θυσίες των πολιτών...

«ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟ 2014»

Για τη γενικότερη κατάσταση στη χώρα, είπε πως: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την επιβολή φόρων. Προσωρινά, μπορείς να πεις δεν ψηφίζω και να γίνεις αρεστός. Το ζήτημα όμως είναι να γίνεις ωφέλιμος». Είπαν ότι ο Τζαμτζής είναι αντάρτης... δεν έχω σκοπό να ρίξω την κυβέρνηση, αλλά να στηρίξω όλα όσα θα την βγάλουν από το Μνημόνιο... τόνισε, μεταξύ άλλων. Χαρακτήρισε «χρονιά σταθμό το 2014» καθώς στόχος είναι η έξοδος από το Μνημόνιο καθώς ισχυρίστηκε ότι όταν ξοδεύαμε 100 και είχαμε έσοδα 50, ήταν αναμενόμενο πως κάποτε θα φτάναμε εδώ. Σε σχετική ερώτηση που του θέσαμε βέβαια, ότι είναι γνωστή η διαφθορά στην Ελλάδα, όμως για τους ίδιους λόγους μπήκαν και άλλες χώρες, όπως Ιρλανδία, Ισπανία, κλπ...; Απάντησε ότι «είμαι από αυτούς που λένε ότι πρέπει να γίνει συζήτηση στη Βουλή για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο».

Σε άλλη ερώτηση που του τέθηκε δήλωσε έτοιμος να αναλάβει υπουργική θέση σε περίπτωση ανασχηματισμού μετά από εμπειρία τόσων ετών, λέγοντας: «Μπορώ να σταθώ στη διαδικασία αυτή και να προσφέρω στο κυβερνητικό έργο αν μου ζητηθεί».
 
 
πηγη:logospellas
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *