Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΟΚ Αλμωπίας - Φίλιππος Νέας Πέλλας 61-41 (vids)

Σε ένα κακό ποιοτικά ματς ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη και ξεκίνησε με το δεξί τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος.



Χαλαρά μπήκαν στο ματς οι παίκτες του ΠΑΟΚ και αυτό έδωσε το δικαίωμα στην ουραγό ομάδα της Ν.Πέλλας να παραμένει κοντά στο 1ο δεκάλεπτο. Στο 2ο σοβαρεύτηκαν κάπως στην άμυνα επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να πετύχουν μόλις 4 πόντους με τη διαφορά να φτάνει στους 20.
Ούτε στο 2ο ημίχρονο πάντως έγινε σοβαρό παιχνίδι, παρόλο που ανέβαινε σταδιακά η διαφορά φτάνοντας και στους 28 πόντους, τελειώνοντας στην ουσία εκεί το ματς. Στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Δικεφάλου περιμένοντας απλά τη λήξη του παιχνιδιού επέτρεψαν την αξιόμαχη ομάδα της Ν. Πέλλας να επικρατήσει με 11-14.
Το επόμενο ματς το Σάββατο(11/01) στη Σκύδρα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να εμφανιστεί πολύ καλύτερος αν θέλει να έχει τύχει απέναντι στον πρωτοπόρο του ομίλου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 1o (21-11) 2o (34-15) 3o (50-27) 4ο (61-41)

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : ΠΕΙΟΣ 2, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ 2, ΛΙΟΥΓΚΑΣ 12, ΜΠΑΞΑΔΑΚΗΣ 5, ΑΒΡΑΑΜ 3, ΣΕΡΑΦΕΙΜ 4, ΔΕΛΟΓΛΟΥ 4, ΘΥΣΙΑΔΗΣ 4, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 24,


ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ : ΑΛΟΥΤΖΑΝΙΔΗΣ , ΠΑΥΛΙΔΗΣ 5, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 19, ΚΟΚΟΝΑΣ 1, ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ 3, ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ , ΤΖΙΜΗΤΡΑΣ 2, ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ , ΖΑΡΕΛΑΣ 9

Δείτε βιντεο από τον χθεσινό αγώνα

   



πηγη:ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *