Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Σε ένα παιχνίδι ντροπή για το μπάσκετ:Μ.Αλέξανδρος Πολυκάστρου - ΦΟ Αριδαίας 88-87

Σε ένα ματς παρωδία πρώτα για το μπάσκετ και ύστερα για την ΕΚΑΣΚΕΜ ο Μέγας Αλέξανδρος Πολυκάστρου πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στο ΦΟ Αριδαίας επικρατώντας στην παράταση με 88-87.

Ο ΦΟΑ αγωνίστηκε σε ακόμα ένα ματς με πολλά προβλήματα, αφού εκτός αποστολής λόγω υποχρεώσεων έμεινε ο αρχηγός του Σταύρος Μπεγλόπουλος, ενώ Τοπαλίδης και Μακρόπουλος αγωνίστηκαν παρ' ότι είχαν προβλήματα τραυματισμών.
Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΦΟΑ πήρε τον έλεγχο του αγώνα και βρίσκοντας εύκολα λύσεις στην επίθεση προηγήθηκε με 14-20. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΦΟΑ έπεσε σε απόδοση και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι σκοράροντας κυρίως με βολές, πήραν το προβάδισμα στο ημίχρονο με 37-36.

Στην επανάληψη πρωταγωνιστικό ρόλο ανέλαβαν οι διαιτητές που χαλούσαν συνέχεια το ρυθμό του παιχνιδιού ανακαλύπτοντας φάουλ κάθε φορά που αμυνόταν η ομάδα της Αριδαίας. Ο πρώτος που κατάφεραν να αποβάλουν με 5 φάουλ ήταν ο Χαραλαμπίδης 1,5 λεπτό πριν το τέλος.

Λίγο πριν το τέλος με το σκορ στο 77-74 υπέρ των γηπεδούχων οι διαιτητές μετά από ριμπάουντ έδωσαν σωστά τζάμπολ, αλλά η γραμματεία "ξέχασε" να αλλάξει το βελάκι, επειδή κομμισάριος στο παιχνίδι δεν υπήρχε, δείχνωντας κατοχή για το Πολύκαστρο. Όμως με υπόδειξη του Υφαντίδη η μπάλα δώθηκε στο ΦΟΑ και στο χρόνο που είχε ο Υφαντίδης κέρδισε φάουλ σε σουτ τριών πόντων και ψύχραιμος έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Στην παράταση και σε διάστημα μόλις 40 δευτερολέπτων οι διαιτητές ανακάλυψαν δύο φάουλ του Παπαβραάμ που μόνο αυτοί είδαν με αποτέλεσμα να αποβληθεί, κι ενώ ζήτησε το λόγο από τους διαιτητές αυτοί τον τιμώρησαν και με τεχνική ποινή. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα το παιχνίδι έγινε διαγωνισμός βολών με τους γηπεδούχους να "κερδίζουν" φάουλ σε κάθε επίθεση και να έχουν σκοράρει από τους 70 πόντους τους μέχρι τους 84 μόνο με βολές!!!!

Στα τελευταία 4 δευτερόλεπτα κι ενώ ο Τοπαλίδης με βολές έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του ΦΟΑ, ο Χαραλαμπίδης του Πολύκαστρου πλησίασε στην ρακέτα και πέτυχε ένα δύσκολο καλάθι με το οποίο ολοκλήρωσε το έργο των διαιτητών Καλέση και Σαλαμάνη.

Σε ακόμα ένα εκτός έδρας αγώνα ο προπονητής και οι παίκτες του ΦΟΑ έγιναν έρμαιο των διαιτητών, οι οποίοι στο τέλος αντί για συγνώμη ειρωνευόντουσαν τους παίκτες του ΦΟΑ στα παράπονα που είχαν.

Σε δηλώσεις των παικτών μετά το ματς παρά τον εκνευρισμό τους δήλωσαν απροστάτευτοι από τέτοιου είδους φαινόμενα,από την διοίκηση, ενώ το ίδιο συνέβη πριν λίγο καιρό ξανά στο ίδιο γήπεδο στον αγώνα με τον Εύαθλο.

Το επόμενο Σάββατο ο ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία τον Ζαφειράκη Νάουσας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: A(14-20), B(37-36), Γ(50-55), Δ(77-77), Παρ.(88-87)

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (Παπαδόπουλος): Πεταλίδης, Τρόντσιος, Τσακαλίδης 15(4), Χρυσίδης, Φλαρούντζος, Παπαδόπουλος Σ., Χαραλαμπίδης 26, Ζάχος 7(1), Μπαλιάκας 10(1), Κατρακαλίδης, Παπαδόπουλος Κ.28(2),Κοντούρογλου 2.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Λούσης): Μαυρίδης, Υφαντίδης 30(1), Τζανής 2, Χαραλαμπίδης 15, Παπαβραάμ 5(1), Αβραμίδης 2, Τοπαλίδης 16, Μακρόπουλος 17(1).


πηγή:foaridaias.gr














0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *