Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ρύθμιση δανείων του Ταμείου Παρακαταθηκών

Παντελώς αβάσιμες και αναληθείς χαρακτηρίζει το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τις καταγγελίες ότι ξένο fund αγόρασε από το Τ.Π. και Δανείων, κόκκινα δάνεια και ότι η αγορά έγινε στο 20% περίπου της πραγματικής αξίας του δανείου, σε έγγραφό που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

«Οι καταγγελίες ότι ξένο fund αγόρασε από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αφενός κόκκινα δάνεια πελατών του και αφετέρου ότι η αγορά έγινε στο 20% περίπου της πραγματικής αξίας του δανείου, είναι παντελώς αβάσιμες και αναληθείς», αναφέρεται στο έγγραφο. 

Εξάλλου, γίνεται γνωστό ότι το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3867/2010 έχει προβεί σε έγκριση 32.000 αιτημάτων ρύθμισης στεγαστικών δανείων (όπως επιμήκυνση μέχρι 40 έτη, μερική καταβολή των δόσεων μέχρι 5 έτη, αναστολή εξυπηρέτησης για 2 έτη σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών). Αυτό θα έχει ως συνέπεια, τη διευκόλυνση των δανειοληπτών για την αποπληρωμή των χρεών τους.






ΠΗΓΗ: newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *