Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Χαμός στα social με τα εισιτήρια της Αλ Σάλεχ:" Έρανος" για να μεταναστεύσει...

Χαμός στα social με τα εισιτήρια της Αλ ΣάλεχMέχρι και σελίδα με τίτλο: «Συγκέντρωση χρημάτων για τα εισιτήρια της Αλ Σάλεχ» δημιούργησαν στο Facebook μετά το σάλο που προκλήθηκε με τη δήλωση της συμβούλου του ΠΑΣΟΚ ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μεταναστεύσει...

«Θεός φυλάξοι! Θα μεταναστεύω στο Παρίσι» ήταν η απάντηση της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Η δήλωση της νεαρής επικοινωνιολόγου του ΠΑΣΟΚ στη σαββατιάτικη «Ελευθεροτυπία» προκάλεσε σάλο και φυσικά δεν άργησε να μπει στο στόχαστρο των social media.

Μάλιστα δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook με τίτλο: «Συγκέντρωση χρημάτων για τα εισιτήρια της Αλ Σάλεχ» και υποσημείωση: «Όσα περισσότερα χρήματα συγκεντρωθούν, τόσο πιο μακρινός ο προορισμός. Ξηλωθείτεεεε!».

Την Κυριακή ωστόσο η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, που έγινε αρχικά γνωστή με τις αισθησιακές φωτογραφήσεις σε ανδρικά περιοδικά και λιγότερο με τις απόψεις της, σε παρέμβασή της σε τηλεοπτική εκπομπή προσπάθησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις της, «χρεώνοντας» όλα όσα είπε στον δημοσιογράφο που της πήρε τη συνέντευξη.

Έτσι δήλωσε πως : «Ο πανικός των social media τα έχει αλλάξει όλα. Για τα περισσότερα που με εγκαλούν, τα έχει πει ο δημοσιογράφος. Είναι μία χαλαρή συζήτηση και με διάθεση χιούμορ.Ο τίτλος “Θα μεταναστεύσω αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ” είναι επιλογή του δημοσιογράφου».

Αυτά ένα μήνα μετά την ανάληψη της εξουσίας απ το ΠΑΣΟΚ...




Πηγή: protothema.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *