Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Χωρίς Όλγα το δελτίο του Mega

Χωρίς την Όλγα Τρέμη θα μεταδίδεται από σήμερα και για μια εβδομάδα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, τροφοδοτώντας νέα σενάρια για την διάσημη παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα κάνει χρήση της άδειας της, η οποία θα διαρκέσει τουλάχιστον μια εβδομάδα -δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το πότε εκείνη θα επιστρέψει στα καθημερινά της καθήκοντα.

Το συμβόλαιο της Όλγας Τρέμη λήγει τον Ιούνιο, ωστόσο το κανάλι διαβεβαιώνει ότι η παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο.



πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *