Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ - Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ"

Όπως κάθε χρόνο, την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014 στον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών (Μητρόπολη) τελέσθηκε η επίσημη Δοξολογία επί τη ενάρξει του νέου έτους, παρουσία των εκπροσώπων των τοπικών Αρχών, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Δυνάμεων Ασφαλείας και του πιστού λαού.
 
Μετά το πέρας της Δοξολογίας, στην Αίθουσα Τελετών του Ενοριακού Κέντρου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας ΄΄Παναγία η Οδηγήτρια΄΄ με την συμμετοχή των παιδιών του Ιδρύματος και όλων των παρευρισκομένων. Όσοι μάλιστα βρήκαν το «φλουρί» έλαβαν αναμνηστικές ευλογίες.


Στη συνέχεια τιμήθηκαν από την ενορία οι απερχόμενοι εκκλησιαστικοί σύμβουλοι και παρουσιάστηκαν οι νέοι. Επίσης η ενορία τίμησε συνταξιούχο πλέον νεωκόρο του Ιερού Ναού κ. Εμμανουήλ Μωυσιάδη για την πολυετή και ευδόκιμη διακονία του.


Εόρτιες ευχές έδωσαν: ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Πρωτοπρ. Χαρίτων Χαραλαμπίδης, οι ιερείς του ναού, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γρ. Στάμκος και οι Βουλευτές κ. Γ. Καρασμάνης και Δ. Σταμενίτης.


Στην κατάμεστη αίθουσα περέστησαν επίσης ο τέως Δήμαρχος Γιαννιτσών κ. Ν. Παπανικολάου, εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλεως, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας κ. Π. Περδικάτσης και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.
 




 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *