Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Έκλεισε ο Τοπαλίδης στην Αναγέννηση!

Με τον έμπειρο τεχνικό θα πορευτεί στο εξής η Αναγέννηση Γιαννιτσών, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και ξεκινά η συνεργασία τους.


Ο Γιάννης Τοπαλίδης είναι ο νέος προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, αντικαθιστώντας τον Κώστα Σταματίου. Ο πρώην τεχνικός του Βύζαντα Μεγάρων ήταν εξ´ αρχής ο... πόθος της διοίκησης, η οποία τον έπεισε να συνεχίσει στην ομάδα. Οι δύο πλευρές είχαν ραντεβού σήμερα το μεσημέρι, όπου και συμφώνησαν να πορευτούν μαζί στο μέλλον και στη συνέχεια παρουσιάστηκε στους παίκτες.
Ο άλλοτε συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική πιάνει άμεσα δουλειά, θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στην πρωτοπόρο Κέρκυρα την προσεχή Δευτέρα και φυσικά καλείται να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της παραμονής.
Ο 51χρονος προπονητής ήταν εξ´ αρχής θετικός στο να αναλάβει τα Γιαννιτσά και μετά τις εγγυήσεις που πήρε για μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο -λόγω και των αρκετών αποχωρήσεων- είπε το πολυπόθητο «ναι». Βέβαια, οι όποιες μεταγραφές γίνουν πάνε από την άλλη εβδομάδα.


πηγή: mikriliga

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *