Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Σταθερή η κατάσταση του Σουμάχερ - Παραμένει σε κώμα

Η κατάσταση της υγείας του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ είναι σταθερή, σύμφωνα με την ατζέντη του Σαμπίν Κεμ. Ο Σουμάχερ παραμένει σε κώμα, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι την ώρα που έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.

«Παραμένει σε σταθερή κατάσταση και δεν υπήρξε καμιά αλλαγή στην υγεία του κατά τη διάρκεια της νύχτας» είπε χαρακτηριστικά για την εξέλιξη της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στη Φόρμουλα 1.

Μάλιστα δεν απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ενώ και οι γιατροί δεν πρόκειται να δώσουν συνένευτξη Τύπου.

Πάντως αν και η καταστασή του παραμένει κρίσιμη, το ιατρικό επιτελείο που τον παρακολουθεί φαίνεται ότι κατάφερε να κερδίσει χρόνο σταθεροποιώντας την κατάσταση του, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα αιματώματα και τις κακώσεις στο κρανίο του 44χρονου σπουδαίου αθλητή.



Πηγη: Το Βημα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *