Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Η συγκινητική ιστορία αγάπης του Μίκαελ Σουμάχερ με την εντυπωσιακή Κορίνα- Γιατί πάντα φοβόταν για τη ζωή του (pics)

Στους διαδρόμου του νοσοκομείου της Grenoble όπου δίνει μάχη για τη ζωή του ο Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κατάσταση σοκ η σύζυγος του Κορίνα.

«Έχει φρικάρει τελείως. Προσπαθεί να μείνει δυνατή για το καλό των παιδιών αλλά τρέμει γιατί φοβάται τα χειρότερα», δήλωσαν στις εφημερίδες φίλοι του ζευγαριού που έχουν σπεύσει στην γαλλική πόλη για να βρεθούν στο πλευρό της.

Η Κορίνα Σουμάχερ χρειάζεται κάθε ψυχολογική υποστήριξη που θα μπορούσε να έχει. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας της με τον θρυλικό πιλότο της Formula 1 ζει με τον τρόμο μήπως εκείνος πάθει κάτι και τώρα βιώνει τον απόλυτο εφιάλτη της. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον φόβο που είχε πάντα έπαιξε ο τρόπος με τον οποίο συναντήθηκαν κι ερωτεύτηκαν, σχεδόν δυο δεκαετίες πριν.


Οι φήμες στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού λένε πως ο Μίκαελ Σουμάχερ γνώρισε την Κορίνα στην πτέρυγα της εντατικής θεραπείας όπου νοσηλευόταν ο συναθλητής του στην ομάδα της Mercedes (όχι για την F1 τότε αλλά για τους αγώνες Πρωτοτύπων) και τότε σύντροφος της Κορίνα, Heinz-Harald Frentzen ο οποίος είχε πάθει ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στην πίστα των αγώνων.

Η ζωή του -επίσης Γερμανού πιλότου- Frentzen βρισκόταν σε κίνδυνο και ο Σουμάχερ ήταν στο νοσοκομείο προκειμένου να μάθει νέα για την υγεία του. Ήταν και οι δυο στην αρχή της καριέρας τους και τους ένωναν εκτός από την ίδια ομάδα και τα ίδια όνειρα. Στην αίθουσα αναμονής γνώρισε την Κορίνα και ερωτεύτηκαν. Οι σχέσεις των δύο οδηγών έκτοτε δεν είναι καλές και παρότι επισήμως το ζευγάρι άρχισε να κυκλοφορεί μαζί πέντε σχεδόν χρόνια μετά τον χωρισμό της Κορίνα από τον Frentzen, κάποιοι ακόμα πιστεύουν ότι «του έκλεψε το κορίτσι»!


Ο ίδιος ο Frentzen φέρεται να έχει δηλώσει στην βιογραφία «Michael Schumacher – The life of the new Formula One World Champion» ότι «Δεν μου έκανε κάτι ο Μίκαελ. Νομίζω ότι είχαμε χωρίσει, εγώ κι εκείνη, πρώτα»...

Ο Μίκαελ παντρεύτηκε την Κορίνα, σύμφωνα με το joytv, τον Αύγουστο του 1995 και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, την Τζίνα Μαρία (20/2/ 1997) και τον Μικ (22/3/99) αλλά από την πρώτη μέρα εκείνη φοβόταν μήπως ο αγαπημένος της πάθει κάποιο σοβαρό ατύχημα σαν εκείνο του Frentzen. Μετά τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες τον πίεζε μάλιστα να αποσυρθεί από τον υψηλό πρωταθλητισμό, να φύγει από τις πίστες και να ζήσει μια ήρεμη ζωή με την οικογένειά του.

Πραγματικά, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανακοινώνει το 2009 την απόσυρσή του από την F1. Λίγους μήνες μετά ωστόσο άλλαξε γνώμη και η Κορίνα άρχισε να ζει ξανά με την αγωνία. Τον Οκτώβριο του 2012 ο Σουμάχερ παίρνει την μεγάλη απόφαση να βγάλει οριστικά τον πρωταθλητισμό από την καθημερινότητά του και να χαρεί τον γάμο του στο 650 τετραγωνικών μέτρων σπίτι τους στην Ελβετία, με την σύζυγό του, τα δύο παιδιά τους και τα δυο σκυλάκια τους που υπεραγαπούν.


Φέτος είχαν αποφασίσει να περάσουν μαζί τις γιορτές στις ονειρεμένες γαλλικές Άλπεις, στο resort Meribel. Μέχρι που μια βόλτα για σκι εκτός πίστας (παρά τις οδηγίες των ειδικών ότι θα ήταν επικίνδυνη) μετέτρεψε το όνειρο σε εφιάλτη.














0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *