Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Στην κορυφή Κουκουρού (pics)

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας πραγματοποίησε πεζοπορία από το χωριό των Προμάχων μέχρι την κορυφή Κουκουρού όπου τοποθετήθηκε και πινακίδα . (φώτο)Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας θα πραγματοποιήσει πεζοπορία από το χωριό Πρόδρομος ως το εγκαταλελειμμένο, μαρτυρικό ( το 1944 καταστράφηκε ολοσχερώς από τους Γερμανούς, οι οποίοι έκαψαν σπίτια, ζώα και τροφές, σκότωσαν κατοίκους και άλλους τους φυλάκισαν ) χωριό Τρία Έλατα (παλαιότερα Λέσκοβο).
Η πορεία στο Πάικο θα περιλαμβάνει δασικούς δρόμους και μονοπάτια και θα καταλήγει στο σημείο όπου βρισκόταν ο οικισμός και όπου πλέον μόνο ορισμένα ερείπια μαρτυρούν την πάλαι ποτέ ύπαρξή του.

Η πορεία είναι μέτριας δυσκολίας, διάρκειας 6-7 ωρών.
Για πληροφορίες, απευθυνθείτε στο γκρουπ του ΕΟΣΑ στο Facebook ή στο eosaridaias @ hotmail.com καθώς και στα τηλέφωνα 697 697 9137 (Ισίδωρος Ιωαννίδης) και 694 542 5524 (Αλέξανδρος Μυλωνάς).
 


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *