Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Οι The Beatles κυκλοφορούν το πρώτο τους single (Σαν σήμερα 25/2)

1994 στη Νικαράγουα, οι τελευταίοι από τους αντάρτες Κόντρας συμφώνησαν με την κυβέρνηση να παραδώσουν τα όπλα τους.

1984 πέθανε ο κωμικός ηθοποιός Κούλης Στολίγκας, σε ηλικία 80 ετών.

1964 η Ευρωπαϊκή Κοινότητα Ανθρακα και Χάλυβα και η Ευρωπαϊκή Κοινότητα Ατομικής Ενέργειας συγχωνεύτηκαν με την ΕΟΚ.



Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Moυσική 25/2
1971 Ο Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και πιανίστας Daniel Powter (Daniel Richard Powter) γεννήθηκε στο Βερνόν της Βρετανικής Κολομβίας του Καναδά. Έγινε δημοφιλής με το τραγούδι "Bad Day" από το δεύτερο του άλμπουμ με τίτλο το όνομα του, "Daniel Powter". Το 2007 η πρώτη του αυτή επιτυχία του χάρισε μια υποψηφιότητα για το βραβείο Grammy "Best Male Pop Vocal Performance".

1990 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και πιανίστας Johnnie Ray (John Alvin Ray 1927-1990) απεβίωσε σε ηλικία 63 ετών σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες της Καλιφόρνια από ηπατική ανεπάρκεια. Θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους της R&B και jazz μουσικής. Γνώρισε επιτυχία κυρίως στις αρχές της δεκαετίας του '50. Ύστερα από ένα ατύχημα που είχε στα δεκατρία του χρόνια, έχασε την ακοή στο αριστερό αυτί. Ένα από τα τραγούδια που τον έκαναν δημοφιλή ήταν το "Cry" (1951), το οποίο πούλησε πάνω από δύο εκατομμύρια αντίτυπα και τον καθιέρωσε ως teen idol της εποχής. Το 1982 οι Βρετανοί Dexys Midnight Runners μίλησαν για τον Ray στο τραγούδι τους "Come On Eileen" και δανείστηκαν για το βίντεο του τραγουδιού εικόνες από το 1954.



Αθλητισμός 25/2
24/2/1991 Ντεμπούτο του Νίκου Μαχλά με την ομάδα του ΟΦΗ εναντίον του Πανιωνίου

24/2/1987 Ο Kareem Abdul Jabbar των LA Lakers φτάνει τους 36.000 πόντους στην καριέρα του και σημειώνει το πρώτο του τρίποντο

24/2/1985 Πεθαίνει από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου σε ηλικία 82 ετών, ο Γιώργος Γιάμαλης, ο τερματοφύλακας που έγραψε ιστορία με την φανέλα της ΑΕΚ και της Εθνικής Ομάδας, μέλος της οποίας υπήρξε στην πρώτη της εμφάνιση


Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *