Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Επιλογή ωφελούμενων για συμμετοχή στο πρόγραμμα κατάρτισης ΤΟΠΣΑ - ΑΞΙΑ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων των ωφελούμενων για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα κατάρτισης που αφορά στην ΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗ ΓΗ και προέκυψαν οι ακόλουθοι πίνακες επιτυχόντων – επιλαχόντων και απορριπτέων για τις κατηγορίες των ανέργων – ασφαλισμένων στον ΟΓΑ και νέων επιστημόνων αντίστοιχα.

Η δημοσιοποίηση γίνεται βάσει του Αριθ. Πρωτ. των αιτήσεων. Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι ωφελούμενοι δεν γνωρίζουν τον αριθμ. πρωτ. της αίτησής του ή για οποιαδήποιτε άλλη πληροφορία, μπορούν να απευθύνονται στην κα Χερκελετζή Αναστασία στο ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ τηλ. 2382350845 και στην κα Σαπουνοπούλου Χρύσα στο ΚΑΕΛΕ ΤΗΛ 2333028010.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα αποτελέσματα  κάνοντας κλικ εδώ >>



Γραφείο Τύπου Δήμου Πέλλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *