Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Στην ομάδα Ξηρού ο Σακκάς-Ετοιμάζουν χτύπημα

Στην ομάδα Ξηρού ο Σακκάς-Ετοιμάζουν χτύπημαΔιπλό πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στην αντιτρομοκρατική το μανιφέστο του Κ. Σακκά, λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή του. Τα στοιχεία δείχνουν στα στελέχη της αντιτρομοκρατικής ότι ο Κ. Σακκάς έχει πλέον... ανέβει στο βουνό του αντάρτικου πόλης.

Η αναφορά του Κ. Σακκά στην άδεια και την απόδραση του Χ. Ξηρού, αλλά και ο σαφής διαχωρισμός με τη Συνομοσία Πυρήνων της Φωτιάς που διαφαίνεται μέσα από το κείμενό του, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ίδιος κινείται στον χώρο του αναρχοκομουνισμού και πλέον είναι αποφασισμένος για παράνομη, ένοπλη δράση.

Η ανάλυση των στοιχείων αλλά και της επιστολής οδηγούν τα στελέχη της αντιτρομοκρατικής ότι οι απόψεις του βρίσκονται πιο κοντά στις απόψεις Ξηρού για την ενοποίηση του αντάρτικου πόλης , ωστόσο ο Κ. Σακκά θεωρείται ικανός για τη δημιουργία δικής του ομάδας, ενός επιχειρησιακού βραχίονα με τον δικό του βαρύ οπλισμό.

Άλλωστε η γιάφκα της Ν. Σμύρνης με τον βαρύτατο οπλισμό όπου και είχε συλληφθεί ο Κ. Σακκάς δείχνουν προσπάθεια δημιουργίας οργάνωσης (δίχως όνομα προς το παρόν) και μάλιστα με οπλισμό ολοκαίνουργιο, καθαρό.

Όπως και εκείνα τα όπλα, έτσι και τώρα η αντιτρομοκρατική θεωρεί ότι προέρχονται από ομάδες ποινικών. Ωστόσο ενώ μέχρι τώρα τόσο η ΕΥΠ όσο και η Αντιτρομοκρατική είχαν “επαφή” με τις παραδώσεις όπλων πλέον φαίνεται πως έχουν δημιουργηθεί στεγανά.

Ως τώρα, υπήρχε συγκεκριμένος άνθρωπος που για τους δικούς του λόγους συνεργαζόταν με την ΕΥΠ, άλλωστε και στην περίπτωση του Π. Φαλήρου τα όπλα ήταν... μαρκαρισμένα και γι αυτό οι τρομοκράτες ποτέ δεν τα παρέλαβαν αντιλαμβανόμενοι την παγίδα. Τώρα τα δεδομένα άλλαξαν και η Αντιτρομοκρατική φοβάται πως νέος βαρύτατος εξοπλισμός θα διοχετευτεί προς την νέα ομάδα και πως το χτύπημά της είναι θέμα χρόνου...

Μάλιστα οι αναφορές Σακκά σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους έχει προκαλέσει συναγερμό στην αντιτρομοκρατική καθώς υπάρχει φόβος στοχοποίησης ανθρώπων του Τύπου.

πηγή: newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *