Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Στήριξη στον Απόστολο Τζιτζικώστα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Τον Απόστολο Τζιτζικώστα θα στηρίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για την περιφέρεια της κεντρικής Μακεδονίας. Αυτό αποφασίστηκε μεταξύ άλλων σήμερα, μετά από εισήγηση της συντονιστικής επιτροπής του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.

Σχετική ανακοίνωση έκανε η συντονιστική επιτροπή του κόμματος στη Θεσσαλονίκη όπου επισημαίνεται ότι «η ξεκάθαρη θέση του Απόστολου Τζιτζικώστα για τη Μακεδονία, τα Εθνικά μας θέματα και την πολιτική των Μνημονίων οδήγησε τη Συντονιστική Επιτροπή Ν. Θεσσαλονίκης με ομόφωνη απόφασή της να προτείνει τη στήριξή του».



ΠΗΓΗ: agelioforos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *