Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ένα ασυνήθιστο "ντου" στην εξέδρα

Το "ντου" των φιλάθλων της Καλλονής στους οπαδούς του Λεβαδειακού την Κυριακή (9/2) δίνει μαθήματα για την αλλαγή της νοοτροπίας των γηπέδων.
Τέτοιες εικόνες, μπορούν να συμβάλουν, έστω και στο ελάχιστο, στο να δούμε λίγο διαφορετικά τον "αντίπαλο" μας.

Το θαύμα της Καλλονής συνεχίστηκε και την περασμένη Κυριακή (91/2). Χωρίς φυσική έδρα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος οι "σαρδέλες" πήραν μία σπουδαία νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό με 1-0 κι έφτασαν τους 29 βαθμούς, ενώ οι Βοιωτοί έμειναν στους 24.

Καθαρά στο αγωνιστικό μέρος ένα αυτογκόλ του Μουλόπουλου στο 13ο λεπτό ήταν αρκετό για την ομάδα του Γιάννη Μάντζουράκη να πάρει το τρίποντο. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε, πίεσε, όμως οι καθαρές φάσεις ήταν ελάχιστες.

Μετά το ματς, οι οπαδοί της Καλλονής ενώθηκαν με τους φιλάθλους του Λεβαδειακού και φωτογραφήθηκαν μαζί. Φαινόμενο ιδιαίτερα σπάνιο για τα ελληνικά γήπεδα.

"Μετά την λήξη του χθεσινού αγώνα (09/02/2014) Α.Ε.Λ.Κ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στο Ο.Α.Κ.Α. εμείς οι λίγοι αλλά πιστοί φίλοι του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ κ΄ΦΙΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ κάναμε άλλο ένα "ντού" στους φίλους του Λεβαδειακού! το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Παρέα με τα παιδιά του Λεβαδειακού, μαζί με τα κασκόλ μας, δίπλα-δίπλα, δημιουργήσαμε μία ωραία στιγμή.

Απο αυτές που θέλεις να θυμάσαι και χαίρεσαι όταν παίρνεις μέρος σε αυτές. Προφανώς δεν πουλάνε αυτά τα πράγματα και γι΄αυτό και δεν δημοσιοποιούνται τέτοιες ενέργειες απο τις εφημερίδες και τις εκπομπές του μίσους. Δεν θα προβληθεί αυτή η ενέργεια και το ξέρουμε. Κάνουμε κάτι λάθος άραγε; μήπως να αρχίσουμε και εμείς να πετάμε μολότοφ; μήπως να μαχαιρώσουμε κανένα επειδή υποστηρίζει άλλη ομάδα;...

Δεν αναζητούμε εχθρούς στα άλλα σωματεία. Το είχαμε ξανακάνει με τους φίλους του ΟΦΗ, του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΞΑΝΘΗΣ (στον πρώτο γύρο)...και συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια, μεσα απο την καρδιά μας, στον Λεβαδειακό.

Αν κρίνεται ότι κάτι σημαίνει αυτό που χθες έγινε για το ρημάδι το ποδόσφαιρο μας, που τόσο πολύ έχει καταταλαιπωρηθεί.

Αν κρίνεται ότι τέτοιες εικόνες μπορεί να συμβάλουν, έστω και στο ελάχιστο, στο να δούμε λίγο διαφορετικά τον αντίπαλο ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΧΘΡΟ φίλαθλο" αναφέρει η ανακοίνωση του Συνδέσμου.




πηγή:sport24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *