Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Δραστηριότητες Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας (pics)

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου τα μέλη του Ορειβατικου Συλλόγου Αριδαίας πραγματοποίησαν ανάβαση στη χιονισμένη κορυφή Σοκόλ (1827 μ.).


Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου έκοψαν την πίτα του Συλλόγου. Το φλουρί, συνοδευόμενο με μία δωροεπιταγή από τα καταστήματα Voras Action, έπεσε στο μικρό Γιάννη.




Το Σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας θα πραγματοποιήσει εξόρμηση στον Καβαλάρη Μουριών του Ν. Κιλκίς στους πρόποδες του όρους Κερκίνη (Μπέλες). Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η κοπή πίτας των συλλόγων της Περιφέρειας Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και θα διανυκτερεύσουμε στο κατασκηνωτικό κέντρο των προσκόπων. Την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιηθεί ανάβαση στη κορυφή Παλιό Τριεθνές ( 1.474 μ.) με μέγιστη διάρκεια τις 3-3,5 ώρες. 


Για πληροφορίες και συμμετοχές:

Μπίνος Πέτρος: 6944390522
Μυλωνάς Αλέξανδρος: 6945425524
Ιωαννίδης Ισίδωρος : 6976979137











0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *