Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 31/3 τα Ζώδια!

Ελευθερία σημαίνει κίνηση προς το άγνωστο, χωρίς να ξέρεις που πας, τι θα συμβεί την επόμενη στιγμή.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ο αυθορμητισμός σου θα βοηθήσει να κρατήσεις ζωντανή την αίσθηση μέσα σου και κυρίως την αλήθεια που έχεις καταλάβει και θέλεις να την κρατήσεις με νύχια και με δόντια.
Έρωτας: Έχεις μια μεγάλη ερωτική διάθεση και δέχεσαι να γίνουν αλλαγές, αρκεί να περάσεις την μεγάλη δοκιμασία του παρελθόντος σου. Να δεις τι μπορείς να κάνεις με έναν Σκορπιό που κάθε λίγο και λιγάκι δοκιμάζεσαι μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ρίσκο είναι πολύ εύκολο για σένα γιατί με κάποιο τρόπο δεν φοβάσαι να κάνεις πράγματα και κυρίως έχεις μεγαλύτερο θάρρος κι ό, τι και αν γίνει θα το αντιμετωπίσεις.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μπορεί να ταυτίζεσαι με κάτι που ίσως να σε βγάλει από τα συνηθισμένα δεδομένα σου αλλά τουλάχιστον θα κάνεις κάτι καλύτερο για σένα που δεν το είχες βάλει στα σχέδια σου.
Έρωτας: Η επιθυμία σου να είσαι όσο μπορείς ξεκάθαρος και σωστός θα σε πιέσει κάπως να γίνεις συντροφικός και ιδιαίτερος. Η απόδειξη, αν σε αγαπάει ένα άτομο, θα είναι ο τρόπος που θα σου φερθεί σε μια δύσκολη στιγμή. Η σχέση με Υδροχόο, κυρίως αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να έχει μια δυσκολία ή να απαιτήσεις από αυτόν μια ώριμη συμπεριφορά.
Καριέρα & Οικονομικά: Η επιχειρηματικότητά σου μερικές φορές ξεπερνάει τα δεδομένα σου για αυτό θα παρουσιάσεις κάποια διαφορετικά δείγματα που μπορεί να μην έχεις συνηθίσει τους άλλους τουλάχιστον όμως θα είσαι αρκετά δυναμικός να απαιτήσεις πολλά πράγματα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις με το μέρος σου πολλά άτομα γιατί συμφωνούν με τις ιδέες σου και δεν απομακρύνονται από εσένα. Διάφορες καλλιτεχνικές εξάρσεις που μπορεί να σε πιάσουν πιθανόν να σου αλλάξουν κάπως την πορεία και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπειρία.
Έρωτας: Από τη δοκιμαστική πρόταση που μπορεί να κάνεις σε ένα πρόσωπο για να δεις πως τελικά θα αντιδράσει σε μια νέα κατάσταση θα εξαρτηθεί και το πότε θα συμβιώσεις μαζί του. Η επαφή με Παρθένο μπορεί να είναι αναπάντεχη και ξαφνική.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο αρνείσαι να κάνεις πράγματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάποιους φόβους σου ή ακόμα και αναστολές που κουβαλάς από το παρελθόν, θα καθυστερείς και θα χάνεις σημαντικό χρόνο.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια μεγάλη δραστηριοποίηση αυτή την στιγμή στην ζωή σου για αυτό θα χρειαστεί να κινηθείς πολύ πιο γρήγορα από ό, τι άλλες φορές. Μπορεί να θέλεις να αλλάξεις όλο σου το σπίτι και αυτό να σε αναστατώνει αλλά τουλάχιστον θα κάνεις αυτό που θα ανεβάσει την ποιότητα στην ζωή σου.
Έρωτας: Η αντίληψή σου για ένα πρόσωπο πιθανόν να έχει σαν αντίκτυπο την άρνηση να συμβιβαστείς σε κάποια θέλω του και να χαλάσεις κάποιες ισορροπίες οι οποίες θα σε αναστατώσουν περισσότερο από ό, τι νομίζεις. Ο Ζυγός προσπαθεί να τα βρει μαζί σου αλλά μερικές φορές δεν μπορεί να επικοινωνήσει γιατί λέει ο καθένας τα δικά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσπάθειά σου να κάνεις την μεγάλη αλλαγή και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων θα σε πιέσει αρκετά γιατί θα χρειαστείς να χρησιμοποιήσεις πολλές ισορροπίες, γνώσεις και νέες αντιλήψεις.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Είσαι αρκετά συγκεντρωτικός για αυτό τώρα θα μαζέψεις όλες σου τις δυνάμεις για να ακολουθήσεις τον στόχο σου και μάλιστα θα δείξεις τέτοια πίστη και ετοιμότητα που θα καταλάβεις ότι είσαι στο σωστό δρόμο.
Έρωτας: Η περιέργεια μερικές φορές που έχεις για να μάθεις το ερωτικό παρελθόν του συντρόφου σου σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσεις μαζί του. Μπορεί να δείχνεις ανεξάρτητος αλλά ίσως σε πειράξει αν μάθεις την αλήθεια. Για αυτό καλύτερα να μην ζητάς να τα ξέρεις όλα. Ένα άτομο που λείπει αυτή την στιγμή από κοντά σου θα δείξει ένα έντονο ενδιαφέρον.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συστηματική δράση θα σε βγάλει από την οριστική αδράνεια. Μερικές φορές περιμένεις παρά πράττεις και ίσως χάνεις ευκαιρίες.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η αναζήτηση της αλήθειας μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολη για αυτό θα κάνεις τα πάντα να τη φέρεις στην επιφάνεια, έχοντας την επίγνωση ότι μπορεί ακόμα και να πονέσεις αλλά δεν θα υποχωρήσεις.
Έρωτας: Μπορεί να νιώθεις ότι σε έχει χτυπήσει αστροπελέκι στο κεφάλι για αυτό δεν αντιστέκεσαι σε μια πολύ εκρηκτική γνωριμία που εμφανίζεται. Ο Δίδυμος είναι ένα ενεργό άτομο στην ζωή σου για αυτό θα δεθείς μαζί του χωρίς να το καταλάβεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Το να κάνεις κάτι διαφορετικό από τις άλλες φορές είναι αυτό που θα σε συγκινήσει ή θα σε τραβήξει περισσότερο γιατί έχεις αρχίσει και βλέπεις ένα μέρος της πραγματικότητας από άλλη οπτική γωνία. Μπορεί να θέλεις συνεργασίες ακόμα και με άτομα που παλιά δεν μπορούσες να τα βρεις.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η θετική επίδραση ενός ατόμου πάνω σου σίγουρα θα σου δώσει μια καλή ευκαιρία για να κρίνεις με έναν άλλο τρόπο και να έχεις εμπιστοσύνη για την δράση σου. Η αυτονομία πάντως είναι απαραίτητη για να βάλεις τα δικά σου όρια.
Έρωτας: Έχεις πάρει φόρα γιατί νιώθεις ότι υπάρχει φιλικότητα και αποδοχή από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Στην αρχή μπορεί να έχεις κάποιες αναστολές αλλά μετά θα δεις ότι δεν θα υπάρχει καμία γιατί θα σου ανοιχτεί τόσο πολύ που όντως δεν θα υπάρχει κάποιο εμπόδιο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που ανάμεσα σε στάσεις και εμπόδια θα τις φέρεις σε ένα σημείο ώστε να μπορείς να κερδίσεις άμεσα. Μια συνεργασία που υπήρχε στο παρελθόν θα επανέλθει τώρα με καλύτερους όρους και συνθήκες.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Πιθανόν να κρατούσες τον θυμό σου εδώ και καιρό και τώρα να μην αντέχεις πλέον και να βγει στην επιφάνεια με ένα εκρηκτικό τρόπο. Τουλάχιστον θα τοποθετηθείς και δεν θα κρατήσεις κανένα απωθημένο. Μια αλλαγή στα μαλλιά σου θα σε ενθουσιάσει.
Έρωτας: Η σχέση με Κριό είναι πολύ σημαντική αλλά χρειάζεται να λες την αλήθεια για να μην έχετε τριβές ή φασαρίες μεταξύ σας. Εάν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να σε τραβήξει ένα μεγαλύτερο και πιο ώριμο πρόσωπο αλλά δεν υπάρχει σιγουριά ότι κάτι θα γίνει άμεσα.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνεις ποικίλες γνωριμίες και επαφές οι οποίες δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα έχουν το αποτέλεσμα που θέλεις. Τουλάχιστον τολμάς και δεν μένεις στα ίδια και στα ίδια.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις πλέον δοκιμαστεί σε διάφορα πράγματα για αυτό θα δεις ότι θα ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες οι οποίες ίσως να αφορούν σε φίλους ή αρνητικά σχόλια.
Έρωτας: Η σχέση σου είναι πολύ σημαντική για αυτό προσπαθείς να την προφυλάξεις με κάθε τρόπο και κυρίως να κρατήσεις την ποιότητα σε αυτήν. Ίσως γίνει μια νέα αρχή με ένα πρόσωπο που παλιά ήταν πολύ φιλικό μαζί σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Δεν φοβάσαι και ρισκάρεις σε κάτι που είχες βάλει στο μυαλό σου. Είναι σημαντικό να είσαι πρωτοπόρος και να ηγηθείς σε κάτι που έχεις την αποκλειστικότητα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Την σημαντικότητα της προσωπικότητας σου είναι εύκολο να την αντιληφθείς περισσότερο τώρα γιατί δεν έχεις αναστολές και ίσως μέσα από αυτό να δεις και άλλα πράγματα που θέλεις να κάνεις αλλά δεν τα τολμάς.
Έρωτας: Η κρίση που μπορεί να περάσεις είναι απαραίτητη για να μετρήσεις τις δυνάμεις σου αλλά και να φορτίσεις με ένα περίεργο τρόπο τις μπαταρίες σου. Ο Κριός σου διδάσκει ένα ιδιαίτερο μάθημα, αρκεί να χρησιμοποιήσεις μόνο τα καλά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθεις μια ιδιαίτερη ανησυχία η οποία θα σε σπρώξει κάπου να βγεις, αρκεί να κρατήσεις την σοφία και την λογική. Ο συνδυασμός της παρόρμησης με την ώριμη κίνηση είναι το ιδανικό σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η εφευρετικότητα είναι ένα στοιχείο που σε ενθουσιάζει και δεν σε αφήνει με τίποτε να βαρεθείς ή να πέσεις ψυχολογικά. Για αυτό όταν βλέπεις ότι κάτι πάει να χαλάσει, καλό είναι να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις για το μέλλον σου.
Έρωτας: Μερικές φορές το να εκφράζεσαι και να επικοινωνείς είναι αυτό που έχεις ονειρευτεί για την σχέση σου. Η σημαντικότητα που σου δίνει ένας Κριός θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα σε βοηθήσει να δεις τελείως διαφορετικά, απαλλαγμένος από το παρελθόν σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δημοτικότητά σου είναι αρκετά ανεβασμένη και τώρα θα δεις ότι κάποια άτομα θα πιστέψουν σε εσένα και θα σε βοηθήσει να κρατήσεις όλες τις επιδεξιότητες σου σε ένα επίπεδο.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Θέλεις να είσαι αυτόνομος για αυτό θα προσπαθήσεις να κάνεις κινήσεις που θα δείχνουν την ανεξαρτησία σου και κυρίως μια προσωπική ανάταση που μερικές φορές την έχεις απόλυτη ανάγκη.
Έρωτας: Η παρηγοριά σου μερικές φορές είναι να δοκιμάζεις μια καινούργια επικοινωνία και κυρίως να ξεφεύγεις από την πλήξη και την μονοτονία. Μπορεί να μην είσαι και τόσο ρομαντικός αλλά ο Ερμής που είναι στο ζώδιό σου όλο και ένα κομμάτι συναισθηματικής επαφής σου προσφέρει για να μην χάνεις τον προσανατολισμό σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ταυτότητά σου είναι τόσο σημαντική που θα χρειαστεί να βάλεις το στίγμα σου σε οτιδήποτε κάνεις για να μην βρεθείς εκτός παιχνιδιού. Πρέπει να έχεις και την συνεργασία ατόμων που μπορεί να μην σε εξυπηρετούν άμεσα αλλά τουλάχιστον σε κρατάνε εντός παιχνιδιού.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *