Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Θεατρικές παραστάσεις από το Μορφωτικό Σύλλογο "Μενέλαος Λουντέμης" Εξαπλατάνου

Ο Μορφωτικός Σύλλογος "Μενέλαος Λουντέμης" Εξαπλατάνου θέλοντας να προσφέρει στον πολιτισμό του χωριού μας και στην εκπαίδευση των παιδιών μας, δημιούργησε θεατρική ομάδα με σκοπό μέσα από το θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά μας να ανακαλύψουν την ομορφιά του λόγου, τη χαρά της ομάδας και την επαφή με θέματα που αφορούν τον πολιτισμό της περιοχής μας.


Παρουσιάσαμε τα Χριστούγεννα ένα θεατρικό παιχνίδι σε κείμενο του Ευγένιου Τριβιζά και στις 22 Μαρτίου απολαύσαμε θεατρική παράσταση "Ρωμαίος και Ιουλιέτα των πειρατών" με τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου Εξαπλατάνου της ομάδας μας.


Αυτό ήταν το ξεκίνημα για να δοθούν παραστάσεις σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας και σε όσους μας καλέσουν στην ευρύτερη περιοχή.


Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι πρόβες γίνονται κάθε Σάββατο στις 5μ.μ. στο "Σπίτι των Ποιητών" στην κεντρική πλατεία Εξαπλατάνου και φυσικά δεχόμαστε νέες εγγραφές για μικρούς και μεγάλους αφού μόλις δημιουργήθηκε και τμήμα ενηλίκων! 


Τέλος, να ευχαριστήσουμε όσους μας στήριξαν στις παραστάσεις, καθώς και τους κηδεμόνες των παιδιών που βοηθούν σε κάθε μας ανάγκη. Τα συγχαρητήριά μας στα παιδιά που γίνονται όλο και καλύτερα.


Ελπίζουμε πως σιγά - σιγά θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν ικανό πυρήνα για να επεκταθούμε και σε άλλες περιοχές.




Μ.Σ. "Μενέλαος Λουντέμης"
Εξαπλατάνου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *