Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Βιβλιοπροτάσεις Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σκύδρας

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σκύδρας προτείνει στους αναγνώστες, για τον μήνα Απρίλιο, το διάβασμα των εξής βιβλίων:

Για τους ενήλικες: 1) «Μείνατε ώδε και γρηγορείτε: δρώμενα και λεγόμενα της Μεγάλης Εβδομάδας», Ευγενία Περιορή, Ήθη και έθιμα – Λαογραφία, 2) «Γέλιο: η καλύτερη θεραπεία», Αλέξανδρος Λουπασάκης, ψυχολογικό, 3) «Ρεφλεξολογία: απλές καθημερινές εφαρμογές για το σπίτι, τη δουλειά και το ταξίδι, Ann Gillanders, 4) «Το άρωμα της νύχτας», Andrea Camilleri,αστυνομικό μυθιστόρημα, 5) «Ξιφίρ Φαλέρ», Αθηνά Κακούρη, μυθιστόρημα, 6) «Ο κήπος: αρχιτεκτονική και σχεδιασμός», Andrew Wilson(επιμέλεια), αρχιτεκτονική τοπίου. 

Για τα παιδιά: 1) «Εξοχική Λαμπρή», Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, μυθιστόρημα/διασκευή για παιδιά από τον Κώστα Πούλο, 2) «Ποιος θα βάψει τα αυγά;» Katrin Grothusen, παραμύθι, 3) «Πασχαλινές δραστηριότητες», Fiona Watt&Ray Gibson, χειροτεχνία – χαρτοκοπτική – κατασκευές, 4) «Το κορίτσι με τις δυο μητέρες» Ι.Δ. Ιωαννίδης, μυθιστόρημα.

Η επιλογή των βιβλίων έγινε από τη βιβλιοθηκονόμο μας Ελένη Παπαδοπούλου, τηλ/νο επικοινωνίας 2381351960. Η αριθμητική κατάταξη των προτεινομένων βιβλίων είναι τυχαία κι όχι αξιολογική. Οι παραπάνω τίτλοι αναρτώνται με περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Σκύδρας,www.skydra.gr,πληκτρολογώντας τον σύνδεσμο « Βιβλιο-Λόγος». Καλή ανάγνωση.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *