Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Αγνοούμενη 7 μήνες βρέθηκε στον Αμαζόνιο

Αγνοούμενη 7 μήνες βρέθηκε στον ΑμαζόνιοΕξαφανίστηκε τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο 35χρονος Βολιβιανός γείτονάς της, την πήρε μαζί του για διακοπές με την άδεια των γονιών της.

Βαθιά μέσα στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου βρέθηκε ένα εννιάχρονο κοριτσάκι από την Ισπανία, που αγνοείτο εδώ και επτά μήνες.

Το παιδί εξαφανίστηκε τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο 35χρονος Βολιβιανός γείτονάς της, Γκρόβερ Μοράλες, το πήρε μαζί του για διακοπές με την άδεια των γονιών του.

Οι γονείς της που ζουν στην Καταλονία επικοινώνησαν με την τοπική αστυνομία, όταν δεν μπορούσαν να βρουν τον γείτονα ή την κόρη τους αρκετές ημέρες αφότου ανέμεναν να φτάσουν στη Βολιβία.

Για τον εντοπισμό και τη διάσωση του μικρού κοριτσιού, αλλά και τη σύλληψη του απαγωγέα, συνεργάστηκαν η Πολιτοφυλακή της Ισπανίας, η αστυνομία της Καταλονίας και οι Αρχές Βολιβίας.

Οι δυο τους τελικά βρέθηκαν βαθιά στην απομακρυσμένη περιοχή Κοτσαμπάμπα της Βολιβίας, μέρος του δάσους του Αμαζονίου, ελάχιστα προσβάσιμο με το αυτοκίνητο, σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα La Vanguardia.

Το κοριτσάκι θα ταξιδέψει σύντομα στην Ισπανία όπου θα επανενωθεί με τους γονείς του, αφού υποβληθεί σε ιατρικά και ψυχολογικά τεστ στην πόλη της Κοτσαμπάμπα.





πηγή: protothema.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *