Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Σοκ στην Ευρωβουλή με τον αλυσοδεμένο Χατζημαρκάκη

Ζωσμένος με αλυσίδες και λουκέτα εμφανίστηκε εμφανίστηκε στη Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου ο ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων και ιδρυτής κόμματος Γιώργος Χατζημαρκάκης. 

Οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση τον άκουσαν να φωνάζει, σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό» της εφημερίδας «Τα Νέα», ότι η Ελλάδα ζει σε ένα απέραντο λουκέτο επειδή όλες οι επιχειρήσεις κλείνουν. 

«Λουκέτο στην τρόικα! Να σπάσουμε τα λουκέτα!» φώναζε ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής, αφήνοντας άφωνους τους συναδέλφους του.

Η εμφάνιση αυτή του ευρωβουλευτή έγινε στην πρώτη συζήτηση της έκθεσης Κάρας για τα πεπραγμένα της τρόικας στις χώρες του Μνημονίου, ενώ σήμερα είναι προγραμματισμένη η ψηφοφορία του κειμένου.



πηγή:e-saloniki.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *