Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά Σαρρή και ΠΑΕ Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με περισσή αλαζονεία και υποκαθιστώντας κατά την προσφιλή της συνήθεια την Κυβέρνηση
και τους θεσμούς, απάντησε (;;;) στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως θα απαντούσε θιγμένος μαθητής δημοτικού, απευθυνόμενος στον κ. Σαββίδη, ο οποίος ήδη κινείται νομικά και αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αναφέρεται στο πρόσωπό μου κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Φυσικά δεν διαβάσαμε στην ανακοίνωση το παραμικρό για την ουσία, το παραμικρό για την ποδοσφαιρική πραγματικότητα που συντηρείται, σαν να μην υπάρχει καμία συναίσθηση της πραγματικότητας.

Ο κ. Σαρρής από την πλευρά του λέει ότι θα συνεχίσει να απευθύνεται στα θεσμικά όργανα. Προφανώς εξαίρεση στο δημιουργικό του πρόγραμμα αποτελούν οι συνεντεύξεις Τύπου και οι ανακοινώσεις για να απαντήσει μόνο στον ΠΑΟΚ. Από τον συγκεκριμένο ζητούμε συγγνώμη που τον απασχολήσαμε από την διαφήμιση του ποδοσφαίρου μας «ειδικά στο εξωτερικό» (sic)!
Μετατρέπεστε σε περίγελο…
 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *