Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Αποτέφρωση μεγάλων δασικών και χορτολιβαδικών εκτάσεων σε Πέλλα και Κοζάνη

Δασικές και χορτολιβαδικές εκτάσεις αποτεφρώθηκαν από τις πυρκαγιές που ξέσπασαν χθες στους νομούς Κοζάνης και Πέλλας.

Έκταση πέντε στρεμμάτων με κέδρους και δρυς αποτέφρωσε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην κοινότητα Καρυδιάς του δήμου Έδεσσας στην Πέλλα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι φωτιές που εκδηλώθηκαν από αιτίες που ερευνώνται, στις κοινότητες Δαμασκηνιάς και Ζώνης του δήμου Βοΐου καθώς και Μαυροδενδρίου του δήμου Κοζάνης αποτέφρωσαν συνολικά 90 στρέμματα δασικής και 160 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης προτού κατασβεστούν.

Υπό μερικό έλεγχο βρίσκεται πυρκαγιά στην κοινότητα Αυγερινού του δήμου Βοΐου που έκαψε έκταση 50 στρεμμάτων με καστανιές και κέδρους.





ΠΗΓΗ: ethnos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *