Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στο Δήμο Σκύδρας

Τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κι εκ νέου υποψήφιο Απόστολο Τζιτζικώστα υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Σκύδρας Γιώργος Χοΐδης, σήμερα Τετάρτη 19/3/14 κι ώρα 11:30. Στη συζήτηση που αναπτύχθηκε ο Δήμαρχος έθεσε μια σειρά σημαντικών ζητημάτων, όπως είναι: η Τάφρος 66, η γέφυρα Αρσενίου, η γέφυρα Σανδαλίου, η αξιοποίηση κι ο καθαρισμός του Εδεσσαίου ποταμού, η κατασκευή αντιπλημμυρικών ( ΕΛΚΑΤ, Μάνδαλο, Καλή, Καλλίπολη), το φράγμα της Καλής, τον φωτισμό των κόμβων, την επέκταση του κόμβου Καλλίπολης-Δάφνης, τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων (μέθοδος πυρόλυσης), τα φωτοβολταΐκά, την είσπραξη των δικαιωμάτων των λαΐκών αγορών από την Περιφέρεια στο Δήμο κ.α.

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε ότι θα πράξει ό,τι μπορεί μέσα από τον μικρό προΰπολογισμό της Περιφέρειας, αλλά το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί είναι οι χρηματοδοτήσεις της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-20 κι γι΄αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τις αξιοποιήσουμε.

Τον κ.Τζιτζικώστα συνόδευαν, μεταξύ των άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και υποψήφιος για το ίδιο αξίωμα Θεόδωρος Θεοδωρίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος και υποψήφια Μαρία Καράμπελα κι ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Καρασαρλίδης, ενώ από πλευράς Δήμου συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι: Α. Πεντερίδης, Σ. Μηνάς, Δ. Πολυχρονιάδης.



Γραφείο Τύπου 
Δήμου Σκύδρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *