Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Πρόσκληση για το 2o ENDURO Έδεσσας! (vid)

Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 ο ΜΟΕ 2011 καλεί όλους τους φίλους του Enduro στο 2ο Εnduro Έδεσσας-φιλικό Enduro.


Σε ότι αφορά την διαδρομή φέτος αποτελείται αποκλειστικά από καινούργια μονοπάτια το μήκος της διαδρομής είναι περίπου 65-70 χιλιόμετρα,απολύτως εντουράδικα ατέλειωτα μονοπατάκια με την μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία για να περιηγηθούμε σε κάθε τύπου τερέν Enduro χωμάτινα μονοπάτια,πέτρινα ανεβάσματα,μονοπάτια στα δάση τις Εδεσσας,ρέματα,τεχνικά τερρέν,όλα.

Η διαδρομή σε όλο το μήκος της αποτελείται από εναλλακτικά γρήγορα και τεχνικά περάσματα με πλήρη σήμανση και υποστήριξη από αναβάτες της διοργάνωσης(σκούπες) και θα ικανοποιήσει τόσο τον έμπειρο Εντουρά όσο και τον χομπίστα.Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής6 Απριλίου 2014 και ώρα 11:00 από το πεζόδρομο Έδεσσας όπου θα λειτουργεί και η γραμματεία της οργάνωσης ανεφοδιασμός θα γίνει στο μέσο της διαδρομής και λόγω του μήκους της θα είναι πιθανόν απαραίτητος τόσο για τις δίχρονες όσο και για τις τετράχρονες μηχανές.(Βενζίνη-Λάδι).

Διαδρομή ΑΤV δεν προβλέπεται τερματισμός θα γίνει στο σημείο εκκίνησης πόλη της Έδεσσας διαθέτει όλες τις υποδομές για την φιλοξενία επισκεπτών για όσα άτομα ενδιαφέρονται για διήμερη Εnduro απόδραση συμμετοχή είναι 15 ευρώ με αναμνηστικό.

Σας περιμένουμε όλους!

Για κάθε πληροφορία,δηλώσεις συμμετοχής,ξενοδοχεία κλπ καλέστε στα τηλέφωνα

6978265675
6979447725
6982071924
6936887762-- 2381029020




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *