Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Βιωματικό σεμινάριο από το Εδεσσαϊκό Θέατρο

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο με θέμα "8 βασικά βήματα συνειδητοποίησης του ρόλου στο θέατρο" την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 στο εντευκτήριο του Φ.Ο.Ε., με ώρα έναρξης 4 μ.μ. και συντονίστρια την κυρία Μαρία Κρεμμύδα.

Το σεμινάριο αφορά όχι μόνο τα μέλη αλλά και τους φίλους του συλλόγου οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ 6938363911 με αντίτιμο 3 ευρώ.. 

"Είμαστε ρόλοι έτσι κι αλλιώς . Είμαστε οι τρόποι να υπάρχουμε στην κοινωνία των ανθρώπων. Οι ρόλοι μας είναι οι συμπεριφορές ,οι στάσεις και οι δράσεις μας όταν συναντιόμαστε με τους άλλους.Στο θέατρο συναντούμε τον «άλλον» μέσα από ένα θεατρικό κείμενο ή και θεατρικό αυτοσχεδιασμό πως τον πλησιάζουμε άραγε και πως συναλλασσόμαστε μαζί του; Κάποιες απαντήσεις καλούμαστε ν΄ ανακαλύψουμε μαζί στο βιωματικό εργαστήρι". 


Μαρία Κρεμμύδα (παιδαγωγός-ηθοποιός-δραματίστρια)


ΠΗΓΗ: dhmoths.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *