Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Δεν ''τραβάει'' η υποψηφιότητα Ιωαννίδη στην Κεντρική Μακεδονία σύμφωνα με κρυφές δημοσκοπήσεις

Διπλό κακό στη ΝΔ προξενεί η επιλογή του Γιάννη Ιωαννίδη ως υποψηφίου του κόμματος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο κ. Ιωαννίδης όχι μόνο υπολείπεται, όπως, άλλωστε, καταδεικνύουν και οι φανερές, του αντιπάλου του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα αλλά παρασύρει όλη τη ΝΔ προς τα κάτω επηρεάζοντας αρνητικά και την υποψηφιότητα του Σταύρου Καλαφάτη για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες δημοσκοπήσεις, είναι ενδεικτικό ότι η θετική αποδοχή του Γιάννη Μπουτάρη στους ψηφοφόρους της ΝΔ τον περασμένο Νοέμβριο ήταν μόλις 25%, για να εκτοξευθεί στο 60% λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιάννη Ιωαννίδη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως τονίζουν προσεκτικοί παρατηρητές των όσων συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα τη Μακεδονία, η επιλογή Ιωαννίδη προκάλεσε έκρηξη στους ψηφοφόρους της ΝΔ στην περιοχή, καθώς θεώρησαν ότι πρόκειται για μια επιλογή που υπαγορεύεται από το κέντρο και τους «καπελώνει» (« Έρχονται οι Αθηναίοι να μας κάνουν κουμάντο!», είναι μία χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποιεί ένας εξ’ αυτών) και μάλιστα μ’ έναν πολιτικό «που πλησιάζει τα 70 και είναι μόνιμος κάτοικος Βούλας».

Μάλιστα, ελάχιστοι είναι αυτοί που κατάλαβαν για ποιο λόγο το κόμμα δεν προχώρησε στη (λογική) επιλογή του νυν περιφερειάρχη που και νέος είναι (35αρης) και διατηρεί δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη.



ΠΗΓΗ: news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *