Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Νίκη και πρόκριση στον τελικό για τον Πανεδεσσαϊκό!

Μεγάλη νίκη για την ομάδα της Έδεσσας που έτρεξε το γήπεδο και με εύκολα καλάθια στο 2ο ημίχρονο επιβλήθηκε του Φ.Ο.Α δίκαια με 66-50!

Δυνατές άμυνες στο 1ο ημίχρονο με τον Φ.Ο.Α να μπαίνει πιο δυνατά στο 1ο δεκάλεπτο αλλά την ομάδα της Έδεσσας να ισορροπεί το παιχνίδι και να κλείνει το ημίχρονο στο φτωχό 22-20.

Στο 2ο ημίχρονο ο Πανεδεσσαϊκός μπήκε φουριόζος και έδειξε πως ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι.Πιο προπονημένοι οι παίχτες του Γιώργου Χασάπη έτρεξαν στο γήπεδο,ευστόχησαν στα ελεύθερα σουτ και η διαφορά ξέφυγε σε διψήφιο αριθμό.Οι 2 Αρδαιώτες Αρβανιτάκης και Στρέπκος ξεχώρισαν για την ομάδα της Έδεσσας. Ο Φ.Ο.Α δεν επέστρεψε ποτέ και έτσι ήρθε το τελικό 66-50.

Γεμάτο το γήπεδο της ΄Έδεσσας με πολλούς φιλάθλους καί από την Αριδαία. Η διοίκηση του Φ.Ο.Α δεν ακολούθησε την ομάδα αφήνοντας τους παίχτες και τον προπονητή μόνους τους στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της περιόδου.Με την ομάδα ήταν ο Γιάννης Βασίλογλου που δεν άφησε την ομάδα στιγμή στο φετινό γολγοθά!

Αξιοσημείωτο πως η ομάδα της Αριδαίας δεν κατέθεσε ένσταση καθώς παίχτης της Έδεσσας αγωνίζεται παράνομα όλη την φετινή χρονιά,αποδεχόμενη την ήττα εντός γηπέδου.

Τον Εύαθλο Πολυκάστρου θα αντιμετωπίσει ο Πανεδεσσαϊκός στον τελικό με μειονέκτημα έδρας.Κανένας φόβος για τους παίχτες του Χασάπη καθώς η ψυχολογία είναι στα ύψη και η άνοδος δείχνει πολύ κοντά!

Για την ομάδα της Αριδαίας ήρθαν οι διακοπές με τον προπονητή Λ.Λούση να ευχαριστεί τους παίχτες γιατί με περίπου 20 προπονήσεις όλη την χρονιά(!!!) η ομάδα τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια.Φήμες πως έρχεται νέα διοίκηση που θα είναι πιο κοντά στην ομάδα και πού θα τρέξει για να επαναφέρει τον κόσμο κοντά στον μπασκετικό Φ.Ο.Α υπάρχουν αλλά τίποτα χειροπιαστό μέχρι στιγμής.


πηγή:ialmopia.gr

2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *