Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Το καπνογόνο «καίει» τον γιο Μπαλτάκου -Εισαγγελική έρευνα για τη φωτογραφία του από το γήπεδο

Το καπνογόνο «καίει» τον γιο Μπαλτάκου -Εισαγγελική έρευνα για τη φωτογραφία του από το γήπεδοΤη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου, με αφορμή τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας, που απεικονίζει το γιό του πρώην γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου να κρατάει αναμμένο δαυλό σε γήπεδο.

Με εντολή του αθλητικού εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα στην υποδιεύθυνση αθλητικής βίας, ζητείται να διαπιστωθεί αν το πρόσωπο που απεικονίζεται στην επίμαχη φωτογραφία είναι πράγματι ο υιός Μπαλτάκος, καθώς επίσης και να εξακριβωθεί σε ποιόν αγώνα ελήφθη αυτή η φωτογραφία.

Στόχος να προσδιοριστεί αν το συμβάν έγινε σε εποχή που δεν υπηρετούσε στο Λιμενικό Σώμα, οπότε αρμοδιότητα για τυχόν παραβάσεις του αθλητικού νόμου θα έχει η Εισαγγελία Πρωτοδικών, ενώ σε διαφορετική περίπτωση το υλικό θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα Ναυτοδικείου για τις δικές του ενέργειες.





πηγή:iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *