Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Κατεβάζει ρολά ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών!

Ακόμα μια ιστορική ομάδα του νομού Πέλλας και των Γιαννιτσών ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών είναι έτοιμος να κατεβάσει ρολά και να σταματήσει να αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα Της Πέλλας.

Σύμφωνα με ασφαλές πληροφορίες που έρχονται στο φως από τον κ Δαμασκουδη(ψυχη της ομάδος εδώ και πολλά χρόνια) Η ομάδα λόγου της αδιαφορίας της γενικής γραμματείας αθλητισμού της ΕΠΟτης ένωσης Πέλλας του Δήμου και όλων των φορέων και για οικονομικούς λόγους θα αποσυρθεί μετά το τέλος της σεζόν από όλα τα πρωταθλήματα τη ένωσης Πέλλας διαλέγοντας τον δρόμο της αδράνειας.

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε ο κ Δαμσκουδης μετά και την παραίτηση του νυν προέδρου και φίλου του Λάκη Βασιλειάδη.

Ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών είναι μια ομάδα που μετρά πάνω από 50 χρόνια ζωής με συμμετοχές στην Δ’ εθνική Εθνική ερασιτεχνική και πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα της Πέλλας.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών έχει δίκαιο να διαμαρτύρεται μια που ποτέ δεν πήρε επιχορήγηση ακόμα και για την συμμέτοχη της στην Δ’ εθνική ενώ είναι η μοναδική ομάδα της πόλης που δεν έχει δικό της γήπεδο στην περιοχή της ( Συνοικισμό Καρυωτών ), κάτι που απομάκρυνε τους άλλοτε πολυπληθείς φιλάθλους τις που τώρα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.
 

Γιώργος Χατζηχρήστος | matiespellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *