Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ποδηλατοδρομία από την ΣΤ' τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών

Το γύρο του κέντρου της πόλης των Γιαννιτσών με τα ποδήλατα τους στα πλαίσια του προγράμματος της Κυκλοφοριακής Αγωγής, πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών «Πηνελόπη Δέλτα».

Οι μαθητές απήλαυσαν τη διαδρομή, που είχε ως αφετηρία την αρχή του πεζόδρομου και τερματισμό το σχολείο τους. Στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, συνεχάρη τα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους και δεσμεύτηκε να είναι δίπλα τους έμπρακτα στην ημερίδα που από κοινού θα διοργανώσει ο Δήμος και το 5ο Δημοτικό σχολείο στις 7 Μαΐου με θέμα την Κυκλοφοριακή Αγωγή και με κεντρικό ομιλητή τον δημοσιογράφο Άρη Σταθάκη.

Η τροχαία των Γιαννιτσών υπό την επίβλεψη του Υποδιοικητή κ. Ιορδάνη Βελόπουλου εξασφάλισε την ομαλή και ασφαλή μετακίνηση των παιδιών καθ’όλη τη διάρκεια της ποδηλατοδρομίας.

Τέλος ,συνοδοιπόροι των παιδιών υπήρξαν η σχολή οδηγών του κ. Δημητριάδη, οι ειδικές μεταφορές του κ.Κρουσταλέλη, τα μέλη του ομίλου μοτοσικλετιστών Γιαννιτσών και φυσικά ο κ.Τσιρέλης (evolution bike) που σε συνεργασία με το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Αλέξανδρος δώρισαν στα παιδιά το πιο προστατευτικό μέσο για ασφαλή οδήγηση με το ποδήλατο – το κράνος.



Δήμος Πέλλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *