Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Απόγνωση για το μοιραίο Boeing -Εξαντλήθηκε η μπαταρία των μαύρων κουτιών, δεν ακούνε πλέον τίποτα

Απόγνωση για το μοιραίο Boeing -Εξαντλήθηκε η μπαταρία των μαύρων κουτιών, δεν ακούνε πλέον τίποταΚαθώς έχει ήδη περάσει ένας μήνας από τη στιγμή που το μοιραίο boeing της Malaysia Airlines απλά... εξαφανίστηκε, και τρεις ημέρες αφότου ανιχνεύθηκε το πρώτο σήμα από τα μαύρα κουτιά του, οι φόβοι ότι η μπαταρία τους εξαντλήθηκε φουντώνουν, φέρνοντας σε απόγνωση τους ερευνητές.

Ο επικεφαλής των επιχειρήσεων της Αυστραλίας για την αναζήτηση του χαμένου Boeing, Άνγκους Χιούστον, είπε νωρίς την Τρίτη ότι ο εξοπλισμός αναζήτησης της θέσης των δύο νέων ηχητικών σημάτων που έλαβε το πλοίο Ocean Shield, δεν βρήκε τίποτε απολύτως στην περιοχή αναζήτησης. «Δεν έχει υπάρξει καμία περαιτέρω επαφή με οποιοδήποτε σήμα και πρέπει να συνεχίσουμε την αναζήτηση για αρκετές ημέρες μέχρι το σημείο όπου δεν θα υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία ότι οι μπαταρίες θα έχουν αποφορτιστεί» συμπλήρωσε ο Χιούστον.

Το γεγονός αυτό φέρνει σε απόγνωση τους συμμετέχοντες στην έρευνα, αλλά και τους συγγενείς των αγνοουμένων, καθώς είναι γνωστό ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των μαύρων κουτιών είναι συγκεκριμένη και αυτές τις ημέρες υπολογιζόταν ότι θα έφταναν στο σημείο εξάντλησης.





πηγή:iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *