Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Αλλαγές στο Δημόσιο - Θα ανταμείβονται μόνο αυτοί που δουλεύουν πραγματικά

Να μεταμορφωθεί σε ιδιωτικός τομέας θα προσπαθήσει το Δημόσιο, με τις αλλαγές που θέλει να φέρει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Το πλαίσιο που εξετάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι να καταργηθούν οι επετηρίδες και η μισθολογική ισοπέδωση, αλλά και να επιβραβευθούν οι αξιότεροι υπάλληλοι και να αποκτήσουν κίνητρα για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Στις προθέσεις του είναι η δυνατότητα χορήγησης μπόνους, ως επιβράβευσης για την παραγωγικότητα δημοσίων υπαλλήλων, είτε με τη μορφή πρόσθετης αμοιβής, για εργαζόμενους σε θέσεις ευθύνης.

Την ίδια ώρα αναμένεται να μπει τέλος στις μη μισθολογικές παροχές, όπως: κατασκηνώσεις, ειδικές άδειες, εφάπαξ παροχές και προνοιακές διευκολύνσεις.



Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *