Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Επιδείνωση του καιρού από τη νύχτα

Επιδείνωση του καιρού από τη νύχταΕπιδείνωση του καιρού τη νύχτα στα βόρεια με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

Αττική

Καιρός γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι ασθενείς και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι-απόγευμα. Από τις βραδινές ώρες οι νεφώσεις σταδιακά θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν ισχυρές. Άνεμοι μεταβλητοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Καιρός γενικά αίθριος. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Αρχικά αίθριος άλλα το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα ενταθούν, θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές και χιόνια στα ορεινά. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ πρόσκαιρα το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά και τις απογευματινές ώρες είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ οι νεφώσεις στα βορειοδυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ στα νότια έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Τη νύχτα στη Θεσσαλία οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια δυτικοί μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές- απογευματινές ώρες στην Κρήτη. Άνεμοι αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός γενικά αίθριος. Άνεμοι στα βόρεια ασθενείς και από το μεσημέρι βαθμιαία νότιοι 4 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



Πηγή: real.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *