Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Παγκάκια… πέρα από τα συνηθισμένα! (pics)

Ο Δανός καλλιτέχνης Jeppe Hein ανέλαβε να αναμορφώσει τα παγκάκια σε διάφορες πόλεις της χώρας του, σε πάρκα, πλατείες και παιδικές χαρές.
 
 «Εκεί που οι άνθρωποι συγκεντρώνονται για να μιλήσουν, να ξεφύγουν για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εκεί που βρίσκεται η βάση της κοινωνικοποίησής τους μέσα στην απρόσωπη πόλη, εκεί που κλείνουν ραντεβού με τους φίλους τους, εκεί πρέπει κάτι να τους τραβήξει το βλέμμα, να τους παρακινήσει ακόμα περισσότερο, να τους τραβήξει την προσοχή», λέει ο καλλιτέχνης. Το αποτέλεσμα της δουλειάς του είναι πραγματικά εντυπωσιακό, καθώς οι δημιουργίες του όχι μόνο κερδίζουν και με το παραπάνω τις εντυπώσεις αλλά αξίζουν και πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοτυπία τους. «Το παγκάκι γίνεται ένα παιχνίδι απόμόνο του!», συμπληρώνει ο Jeppe.











 
 
http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *