Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 19/5 τα Ζώδια!

Όλοι σκέφτονται να αλλάξουν τον κόσμο, μα κανείς τον εαυτό του. 


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θέλεις να απελευθερωθείς από διάφορες εντάσεις και πιέσεις, για αυτό θα σε συνοδεύει η διάθεση να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Αν έχεις ξεκινήσει αυτογνωσία σε κάποια ομάδα, σήμερα θα νιώσεις τα θετικά αποτελέσματα ή ακόμα οτιδήποτε σε βοηθάει να εξελιχτείς και να κάνεις άλματα.
Έρωτας: Η φιλική συμπεριφορά ενός προσώπου μπορεί να σε βάλει σε μια καινούργια διάσταση και να θέλεις να έχεις μαζί του κάτι καλύτερο. Και ο λόγος είναι πως, όταν γνωρίζεις ένα καινούργιο πρόσωπο, πάντα βιάζεσαι και μπορεί στο τέλος να πάρεις αυτό που θέλεις – χωρίς όμως να έχεις εμβαθύνει. Αυτό ένας Σκορπιός μπορεί να το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά, προσπάθησε να ακούσεις και λίγο τη φωνή της υπομονής.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να αλλάξεις στόχο ή δουλειά γιατί τα πράγματα δεν ρέουν όπως πίστευες και κυρίως αν έχεις γεννηθεί από 1/4 έως και 3/4. Μέσα στη γενικότερη αναδόμηση, θα νιώσεις ότι κάτι σίγουρα θα γίνει. Χρειάζεται όμως από πριν να δηλώσεις την πρόθεσή σου και να εκδηλώσεις τον αληθινό σου στόχο. Δηλαδή μπορεί ακόμα να προβληματίζεσαι τι σου πηγαίνει και τι όχι.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου απολαμβάνεις τη δύναμη του Ήλιου πάνω σε σένα. Αυτό σημαίνει κυρίως ευθύνη αλλά και αυτογνωσία προς τα πού θέλεις να πας. Ο τρόπος που σκέφτεσαι σε βοηθάει και σου δίνει ένα χέρι βοηθείας γιατί δεν κολλάς σε συστήματα παλαιωμένα.
Έρωτας: Η διακριτικότητα ενός Υδροχόου σε βοηθάει από τη μια, αλλά από την άλλη σε μπερδεύει γιατί δεν ξέρεις ακριβώς τι νιώθει για σένα και σου φαίνεται ότι εκδηλώνει απλώς μια φιλικότητα. Ο Κριός ή ο Ζυγός που λείπει από τη ζωή σου και είναι σε ένα ταξίδι πιθανόν να σε απασχολεί πολύ παραπάνω και να έχεις την σκέψη σου στραμμένη μόνο προς τα εκεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να κάνεις και κυρίως ν' αγωνιστείς για να βρεις το δίκιο σου, χωρίς αυτό να είναι εύκολο. Μάλλον χρειάζεσαι πολύ περισσότερες συνεργασίες από αυτές που έχεις και φοβάσαι μήπως προδώσουν την εμπιστοσύνη σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η θετική σου αύρα είναι αυτή θα βοηθήσει και θα σε βάλει να κάνεις κάποιες αλλαγές καλές για την ζωή σου. Ίσως, από εκεί που έχεις κλειστεί, να βγεις και να θέλεις, όχι μόνο να μάθεις καινούργια πράγματα, αλλά και να μοιραστείς εμπειρίες με φίλους και γνωστούς.
Έρωτας: Έχεις ευελιξία η οποία σε βοηθάει να γνωρίσεις νέα άτομα ή να βάλεις και πάλι κάποιες νέες ιδέες στη σχέση σου για να την καλυτερέψεις. Μπορεί να σε κυνηγάει η φήμη της απιστίας, αλλά αν βρεις το πρόσωπο που θα σου κάνει καλό στο μυαλό, δηλαδή θα σε εξελίσσει συνέχεια, δεν φεύγεις εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δυνατότητα σου να μπεις στα βαθιά θα είναι πιο εύκολη αυτές τις ημέρες, γιατί θα έχεις τη στήριξη των ατόμων που συνεργάζεσαι. Οπότε, και στη διοίκηση να χτυπήσεις την πόρτα, θα εισακουστείς πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η εικόνα του ελεύθερου ατόμου που δεν έχει συναισθηματικές εξαρτήσεις και στέκεται πιο εύκολα σε οτιδήποτε καινούργιο θα είναι μια επιτυχημένη κίνηση από την πλευρά σου. Αρκεί να μην διυλίζεις τον κώνωπα με τις ευαισθησίες και τις ευθιξίες σου.
Έρωτας: Η φιλική στάση ενός ατόμου δεν βοηθάει κατά τη γνώμη σου να δημιουργήσετε κάτι περισσότερο. Για αυτό δε χρειάζεται να βγάλεις πρώιμα συμπεράσματα τα οποία θα εμποδίζουν την εξέλιξη της σχέσης σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς ν' αντέξεις την πίεση από πολλά γεγονότα συγχρόνως, επειδή φοβάσαι την έκρηξή σου και κυρίως την απόδρασή σου από όλους και όλα. Καλύτερα είναι να μην κάνεις υπερβολές για να μη βγεις έξω από το παιχνίδι. Γιατί είναι δύσκολο να γεφυρώσεις πράγματα και άτομα που είναι άσχετα μεταξύ τους.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Θα ασχοληθείς με τις ανάγκες των δικών σου ατόμων και αυτό θα σε ανεβάσει πολύ περισσότερο στα μάτια τους. Το να είσαι δημοφιλής βοηθάει ώστε να γίνουν κάποια πράγματα όπως τα θέλεις γιατί κανείς δεν μπορεί να σου χαλάσει το χατίρι.
Έρωτας: Σε μια σχέση το πιο δύσκολο πράγμα είναι να τη διατηρήσεις, για αυτό θα προσπαθήσεις να μην χάσεις το στοίχημα με τον Υδροχόο, που μερικές φορές είστε σε απόσταση και άλλες πολύ κοντά. Γενικά, όμως, επειδή έχεις έναν εγωκεντρισμό που μπορεί να μην τον καταλαβαίνεις εύκολα καλό είναι να αντιλαμβάνεσαι και τις ανάγκες του άλλου προσώπου.
Οικονομικά & Καριέρα: Δημιουργούνται μικρές ευκαιρίες να τρυπώσεις μέσα σε μια συνεργασία η οποία είναι πολύ σημαντική για σένα. Μην αφήνεις να κυλάει ο χρόνος προβάλλοντας συνεχόμενες δικαιολογίες ότι οι συνθήκες δεν είναι στα μέτρα σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Το «εδώ και τώρα» δεν είναι και τόσο εύκολη έννοια για σένα, επειδή ναι μεν κάνεις προσπάθειες να δεις με την λογική τα πράγματα, αλλά το συναίσθημά σου σε προδίδει και μπορεί να χαθείς σε θέματα χρόνου, εμπειριών και εντυπώσεων. Φρόντισε λοιπόν να ζεις στο σήμερα.
Έρωτας: Η φιλία μ' έναν Υδροχόο μπορεί να σε οδηγήσει σε μια έντονη ερωτική ανταπόκριση, που θα σου μεν κάνει καλό, αλλά χρειάζεται να δεχτείς τις ιδιαιτερότητες του άλλου. Από την άλλη ο Ταύρος ή ο Σκορπιός έχει μια πολύ θετική ανταπόκριση και σίγουρα θα είσαστε μαζί ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.
Οικονομικά & Καριέρα: Η άμεση ανταμοιβή από τη δουλειά σου μπορεί να έρθει από άτομα που ούτε καν τα είχες σκεφτεί και τελικά αυτό θα είναι το πιο καλό δώρο για σένα. Η ομαδική εργασία πάντως θα επιδράσει πολύ θετικά πάνω σου και σίγουρα θα χρειαστεί να προσαρμόσεις κάποιες ιδέες σου σε πιο μοντέρνες για να μην είναι τόσο... παλαιολιθικές.




ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Νιώθεις αρκετές φορές ότι μπορείς να εμπιστεύεσαι άτομα που έχετε την ίδια ιδεολογία και την ίδια αντιμετώπιση απέναντι σε κοινά θέματα που σας απασχολούν. Αυτό που μετράει είναι η αγάπη που υπάρχει μεταξύ σας και υπάρχουν στιγμές που το νιώθεις έντονα. Για αυτό, να προσπαθείς πάντα γι' αυτήν την ενέργεια, γιατί σου κάνει πολύ καλό.
Έρωτας: Το κλειδί της ερωτικής σχέσης για το δικό σου ψυχισμό είναι οι εκλεπτυσμένοι τρόποι και η επικοινωνία, όχι μόνο σε προσωπικά θέματα αλλά και σε επίπεδο αισθητικής. Μόλις βρεθείς με τέτοιο άτομο παραδίνεσαι και δεν θέλεις με τίποτε να ξεκολλήσεις. Πιθανόν να βρεθείς μέσα από παρέα με ένα τέτοιο πρόσωπο ή να έρθετε πιο κοντά με το άτομο που είστε μαζί. Κυρίως με Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν έχεις και πολλές ψευδαισθήσεις, κι αν είχες κάποιες θα αρχίσουν σιγά σιγά να υποχωρούν, γιατί με τον τρόπο σου θα τις συνειδητοποιήσεις όλες και θα λειτουργήσει περισσότερο η κοινή λογική. Αυτό θα σε κάνει να εισπράξεις κάποια χρήματα ή να σταματήσεις ένα συνεργάτη σου να σε γεμίζει με ψέματα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είσαι στη μέση και δεν μπορείς εύκολα να αποφασίσεις. Από τη μια θέλεις την ελευθερία σου σε όλα τα επίπεδα και έχεις ανάγκη να βγαίνεις με φίλους να πίνεις καφέδες ή να διασκεδάζεις. Από την άλλη, μπορεί να απορρίπτεις συμπεριφορές φίλων και να νιώθεις πίεση ή να μη θέλεις ν' ανοιχτείς και κρατάς τα χαρτιά σου πολύ κλειστά.
Έρωτας: Έχεις πιθανόν άγχος ή εκνευρισμό, κυρίως με Υδροχόο που το παίζει αρκετά φιλελεύθερος, και εσύ δεν ξέρεις τελικά πώς να συμπεριφερθείς. Να κάνεις πίσω ή να επιτεθείς και ότι βγει; Η ανάλυση κάποιων συναισθημάτων είναι καλό να γίνεται μερικές φορές, γιατί σε απελευθερώνει από την ένταση και το θυμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν μιλήσεις ανοιχτά και με τρόπο που να δείχνεις στους άλλους ότι εσύ δεν είσαι σνομπ και έχεις διάθεση να συνεργαστείς, θα κερδίσεις πολύ περισσότερο από το να εκραγείς και να μην υπάρχει ένα θετικό αποτέλεσμα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Κάνεις κάποιες υπερβολές σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά έχεις κάποια κολλήματα τα οποία δεν μπορείς να τα βγάλεις εύκολα από το μυαλό σου. Πιθανόν να πρόκειται για φοβίες και έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σου.
Έρωτας: Η σχέση με Καρκίνο θα σε βάλει σε προβληματισμό γιατί θα σου βγουν ευαισθησίες στην επιφάνεια. Ο Κριός αντίθετα θα σε εκπλήξει με τις νέες θεωρίες που έχει αρχίσει και πρεσβεύει και θα διαπιστώσεις ότι αυτές βοηθάνε ακόμα και στη σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να έχεις ένα κράτημα στο χέρι σου και αυτό θα σε βοηθήσει να μην καταλήξεις σε πρόωρα οικονομικά συμπεράσματα. Προσπάθησε να βελτιώσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα έξοδα και γενικά τις πληρωμές σου.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δεις ότι όλα θα σου έρθουν αρκετά ευνοϊκά και πιθανόν να έχεις μια προσωπική επιτυχία η οποία θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις τα ατομικά σου σχέδια πιο εύκολα.
Έρωτας: Έχεις ψυχική ανάταση η οποία θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς όλα τα δύσκολα. Γιατί, όταν εσύ νιώθεις καλά, η διάθεσή σου είναι πολύ βελτιωμένη, οπότε θα καταφέρεις να εκφραστείς πιο ελεύθερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κερδίσεις έστω κι ένα μικρό ποσό και θα καταφέρεις να περάσεις κάποιες γνώσεις σου και εμπειρίες σε άτομα που μπορεί να σε ακολουθούν. Αν συνεργάζεσαι με Ζυγό, χρειάζεται να έρθεις και στη δική του πλευρά για να έχεις σφαιρική άποψη.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο το οποίο θα σε βοηθήσει στο να σταθείς κατ' αρχήν με τον εαυτό σου και κατά δεύτερο μέσα σε φιλικούς κύκλους. Η ανάγκη που έχεις για να διατηρήσεις μια κατάσταση σταθερή θα σε φέρει σε κόντρα με κάποιες αλλαγές που πιθανόν συμβαίνουν στην ζωή σου και δεν μπορείς να τις αντιληφτείς εύκολα.
Έρωτας: Ο Σκορπιός μπορεί να σε πηγαίνει πίσω γιατί τελικά αυτή την περίοδο δεν έχετε κοινούς στόχους. Για αυτό φρόντισε να διατηρήσεις μια καλή συμπεριφορά, χωρίς όμως να έχεις εξάρτηση ή διάφορες αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό σου. Από την άλλη έχεις τον Κριό ή το Ζυγό που σε πλαισιώνει πολύ καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με πολλά και στο τέλος κάτι θα μείνει να έχεις να πορεύεσαι. Το πιο σημαντικό είναι να μιλάς για ανανέωση και να μην κάνεις πίσω από φόβο. Εάν έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και αρχές του δεύτερου θα σου παρουσιαστεί μια ωραία συνεργασία.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Το ότι παρασύρεσαι από το εκάστοτε περιβάλλον μερικές φορές δεν σε βοηθάει να εφαρμόσεις τις αποκλειστικά δικές σου απόψεις και ιδέες. Γιατί στο τέλος όλο κάτι γίνεται και δεν πραγματοποιείς αυτά που είχες ξεκινήσει. Το ίδιο μπορεί να σου συμβαίνει και με μια ομάδα ατόμων. Μια είσαι μαζί τους και μια όχι.
Έρωτας: Το Λιοντάρι θα κάνει την εμφάνισή του και καλά θα κάνεις να μη βγάλεις πρόωρα συμπεράσματα. Αν έχεις υπομονή θα είστε μαζί, αλλά μερικές φορές επηρεάζεσαι από τρίτους. Το πιο σημαντικό, σε γενικές γραμμές, είναι να πεις ακριβώς τι θέλεις και κάπου να βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα, με τις δικές σου επιθυμίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις σκαμπανεβάσματα ή δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη και αυτό σε ενοχλεί. Όμως σύντομα, αν κινήσεις με εξυπνάδα τα θέματα και δεν τα μπλέξεις, θα έχεις αποτελέσματα. Κυρίως από μια δουλειά που περιμένεις να σε ειδοποιήσουν.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *