Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Πλημμύρες στα Βαλκάνια - Ανεβαίνει επικίνδυνα ο αριθμός των θυμάτων

Από ώρα σε ώρα αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από τις πλημμύρες που πλήττουν τις τελευταίες μέρες τα Βαλκάνια. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Σερβία, τη Βοσνία- Ερζεγοβίνη και την Κροατία ανήλθε στους 39, όμως πολλοί ακόμη άνθρωποι αγνοούνται και υπάρχουν φόβοι, ότι ο τελικός απολογισμός θα είναι ακόμη πιο τραγικός.

Οι αρχές της Σερβίας ανακοίνωσαν ότι από την περασμένη Τετάρτη 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες, 12 εκ των οποίων στην πόλη Ομπρένοβατς, μία από τις περιοχές της χώρας που επλήγη περισσότερο.
Εκπρόσωπος του Σέρβου προέδρου, Τόμισλαβ Νίκολιτς δήλωσε ότι έχουν αναφερθεί θύματα και στην πόλη Κρουπάνι, στο δυτικό τμήμα της χώρας.

Στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και οκτώ αγνοούνται. Τα περισσότερα θύματα εντοπίστηκαν στην πόλη Ντομπόι. 

Στην Κροατία, όπου επίσης οι αρχές δίνουν μάχη με τις πλημμύρες, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.



ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *