Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Έπεσε σε ρωγμή πάγου 25 μέτρων στα Ιμαλάια και σώθηκε! (vid)

Θυμίζει την ταινία "127", η αγωνιώδης προσπάθεια του καθηγητή του Πανεπιστημίου του Κεντάκι, John All, να σωθεί από την πτώση του σε ρωγμή πάγου βάθους 25 μέτρων στα Ιμαλάια. Ο καθηγητής μελετούσε στοιχεία κλιματικής αλλαγής



όταν ο πάγος υποχώρησε και έπεσε στη βαθειά ρωγμή. Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν να σπάσει το χέρι του και πέντε πλευρά και να εξαρθρώσει τον ώμο του. Παρέμεινε όμως ψύχραιμος. Άνοιξε την κάμερα του και κατέγραψε όλη την προσπάθεια του για να ανέβει στην επιφάνεια. Όλο αυτό κράτησε πέντε ώρες τις οποίες ο All περιέγραψε ως τις δυσκολότερες της ζωής του.

Δείτε το βίντεο:

http://www.ialmopia.gr/search/label/VIDEOS
πηγη:seleo.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *