Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Τρίτη 27/5 τα Ζώδια!

Η αγάπη αποτελείται από μια ψυχή που κατοικεί σε δυο σώματα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Κάποιες καταστάσεις θα σε βοηθήσουν να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να διαλέξεις την καλύτερη στιγμή για σένα. Ο τρόπος που θα κινηθείς θα είναι αυτός που θα σου δίνει εξασφάλιση και θα σου δημιουργήσει κάποιες νέες προοπτικές.
Έρωτας: Η σχέση με Σκορπιό είναι αρκετά δύσκολη γιατί μάλλον ζηλεύεις και παρασύρεσαι από σκέψεις που δεν είναι στην ουσία του τύπου σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ευκαιρίες να εδραιώσεις καταστάσεις με ένα πιο εύκολο τρόπο. Μπορεί να νιώσεις μια βαθιά στεναχώρια για κάτι που θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω σου όμως είναι απαραίτητο.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Νιώθεις δύναμη και έχεις τον έλεγχο των πράξεών σου. Μην υποτιμάς κάποιο καλό νέο που μπορεί να μάθεις επειδή βαθιά μέσα σου φοβάσαι να πιστέψεις.
Έρωτας: Υπάρχει μια βαθιά αισιοδοξία η οποία σε παρακινεί να κάνεις πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα. Ίσως κάνεις την υπέρβαση που τελικά θα σου βγει σε καλό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις την υποδομή να σηκώσεις κάποιες αλλαγές, αν χρειαστεί γιατί θέλεις να αρχίσουν να κυλάνε τα πράγματα καλύτερα από ό, τι άλλες φορές. Πρόσεχε όμως ένα κομμάτι που σε απασχολεί από παλιά γιατί μπορεί να γίνει τροχοπέδη σε οτιδήποτε πας να κάνεις.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μπορεί να νιώθεις κούραση ή βαρεμάρα αλλά καλό είναι να μην παραμείνεις αδρανής γιατί τρέχουν πολλές υποθέσεις γύρω σου και δεν θα σε αφήσουν να ολοκληρώσεις αυτό που έχεις ξεκινήσει.
Έρωτας: Μπορεί να επικοινωνείς κρυφά με ένα πρόσωπο το οποίο δεν είναι και πολύ κοντά σου. Πιθανόν να υπάρχει μια υπερβολή την οποία δεν μπορείς εύκολα να ελέγξεις. Η επαφή Σκορπιό σε προδιαθέτει για μια πιο σταθερή σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δημιουργικότητά σου είναι πολύ πιο έντονη και θα σε βάλει σε μεγαλύτερο τρέξιμο. Επειδή θα σε πιάσει η μυστικοπάθειά σου θα κάνεις κινήσεις πολύ πιο προσεκτικές.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η θετική σου στάση απέναντι σε ένα άτομο θα βοηθήσει να ξαναφτιάξει η σχέση σας και να αποκτήσεις και πάλι τη βαθιά φιλία που υπήρχε παλιά. Η συμμετοχή σου σε μια παρέα που έχετε κοινές καλλιτεχνικές ανησυχίες θα σου κάνει καλό.
Έρωτας: Κάνεις σκέψεις που σε εγκλωβίζουν και μπορεί να μην σε αφήνουν να εξελίξεις μια κατάσταση. Η επαφή με Τοξότη δεν είναι εύκολη γιατί μπορεί να χρειάζεται να κρύβεστε. Με τον Ταύρο ή Σκορπιό συζητάτε για κοινή συμβίωση αλλά υπάρχουν κάποια εμπόδια.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν είσαι σε φάση καριέρας και όχι σε εργασία ρουτίνας θα δεις ότι θα υπάρχει μια μεγαλύτερη κινητικότητα και ίσως αλλάξεις δουλειά. Χρήματα που περιμένεις από ένα ακίνητο θα σε βοηθήσουν για να ολοκληρώσεις κάποιες πληρωμές.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις σκαλώσει σε ένα θέμα γιατί νιώθεις ότι κάπου αδικείσαι και μπορεί να μην κάνεις αυτό που οι άλλοι περιμένουν από εσένα. Η πολιτική που θα εφαρμόσεις σε ένα ζήτημα που αφορά σε μια κοινωνική ή πολιτιστική ομάδα θα πρέπει να σε εξασφαλίζει.
Έρωτας: Η σχέση με Ταύρο μπορεί να είναι μεν εύκολη αλλά κολλάει σε κάποια θέματα που αφορούν σε ένα κομμάτι από το παρελθόν σου. Το ζητούμενο είναι να μην αναμασάς πράγματα που δεν σου δίνουν εξασφάλιση.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις αναφορές σε ζητήματα τα οποία δεν σε βοηθάνε να ξεπεράσεις ένα κομμάτι που κολλάς συνέχεια. Νιώθεις πάντως μεγάλη ευθύνη για κάποιες καταστάσεις και ίσως αυτό να σε βαραίνει παραπάνω. Καλό είναι να ελέγξεις τις επιθυμίες σου για να κινείσαι με μεγαλύτερη ελευθερία.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Τα πράγματα πηγαίνουν καλά αλλά εσύ νιώθεις ότι υπάρχουν δυσκολίες στο περιβάλλον γύρω σου. Αυτό σου δημιουργεί κόλλημα και δεν σε αφήνει να εξελιχθείς.
Έρωτας: Η σχέση σου με ένα Σκορπιό σε φοβίζει κάπως γιατί δεν μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις ή την μυστικοπάθειά του. Το καλό είναι όμως ότι αν συζητήσεις μαζί του θα δεις ότι δεν είναι τα πράγματα όπως τα νόμιζες. Θα κάνεις μια γνωριμία με ένα Δίδυμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι σε μια σημαντική καμπή και χρειάζεται να πάρεις τις κατάλληλες αποστάσεις για να μπορέσεις να επιβιώσεις και να προχωρήσεις πιο εύκολα σε οτιδήποτε σου τυχαίνει αυτή την στιγμή.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις ανασφάλειες που μπορεί να μην σε αφήνουν να ηρεμήσεις και να κυνηγήσεις κάτι καλύτερο. Η επαφή με την διακόσμηση και γενικά με οτιδήποτε αφορά ρούχα ή αρμονία θα σε βοηθήσει.
Έρωτας: Προσπαθείς να αποφύγεις τις εντάσεις γιατί κάποια θέματα οικονομικά μπορεί να σου χαλάσουν την σχέση και να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Κυρίως με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό θα κάνετε κάποιες υπερβάσεις για να πάτε καλά. Η επαφή με Καρκίνο μπορεί να γίνει καλύτερη.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις ότι χρειάζεται να γειωθείς και να κάνεις πράγματα τα οποία θα σε οδηγήσουν σε μια σταθερότητα. Η επικοινωνία θα είναι το μεγάλο σου ατού.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Δεν ασχολείσαι τόσο πολύ με εσένα οπότε θα παρακάμψεις κάποιες ανασφάλειες που έχεις και θα αντιληφθείς περισσότερο την έννοια της συνεργασίας.
Έρωτας: Σε διακατέχει άγχος για μια συγκεκριμένη κατάσταση η οποία δεν είναι και τόσο εύκολο να την διαχειριστείς γιατί μπορεί να σου βγαίνει ένα είδος κτητικότητας ή ζήλειας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με την καρδιά σου και να εμπιστευτείς τον εαυτό σου περισσότερο γιατί με αυτόν τον τρόπο του δίνεις μεγαλύτερη αξία.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει θέληση από την πλευρά των συνεργατών σου να σε βοηθήσουν και να προχωρήσεις σε κάτι που θα σε εξελίξει αλλά εσύ μπορεί να βάζεις φρένο και να μην βλέπεις την θετική διάθεση.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Πρακτικές υποθέσεις που έχουν να κάνουν και με το σπίτι σου θα σε απασχολήσουν και θα σε αποκόψουν για λίγο από τις διάφορες κοινωνικές σου δραστηριότητες. Όμως χρειάζεται να έχεις συνέπεια σε οτιδήποτε αναλαμβάνεις για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις όλες τις δουλειές σου.
Έρωτας: Ο Ταύρος σε γλυκοκοιτάζει και εσύ δεν μπορείς να αντισταθείς. Το θέμα είναι να γίνει κάτι γιατί όλο πάτε και έρχεστε και τίποτε στο τέλος δεν λέτε. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις μια καινούργια γνωριμία ή θα βρεθείς μέσα σε ένα περίγυρο που θα περάσεις καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση γιατί θέλεις να κλείσεις κάποιες δουλειές που θα σε αναπτύξουν αρκετά. Πληρωμές ασφαλειών και φόρων θα σε πιέσουν και χρειάζεται να αντιμετωπίσεις άμεσα αλλά μην στεναχωριέσαι γιατί στο τέλος κάτι γίνεται.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις μεγάλη προνοητικότητα και χειρίζεσαι καλά κάποιες υποθέσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν στο να λύσεις προβληματάκια τα οποία μερικές φορές σε αγχώνουν και σε μπλοκάρουν. Το ότι θα υπάρχουν κάποια όρια σε ένα κοινωνικό πλαίσιο, δεν θα σε εμποδίσει να πεις την γνώμη και τις απόψεις σου.
Έρωτας: Υπάρχει μια δυσκολία με έναν Σκορπιό αλλά με τον τρόπο σου θα καταφέρεις να τον ηρεμήσεις. Το πιο δύσκολο είναι να καταφέρεις να μην παραμείνεις μακριά του, ακόμα και βιώνεις περίεργες συμπεριφορές από την πλευρά του. Η κοινή συμβίωση με έναν Δίδυμο είναι δύσκολη αλλά θα μάθεις κάτι πολύ σημαντικό από αυτή την σχέση, αρκεί να μην την απορρίψεις από την αρχή.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι θέλεις να είσαι σε ετοιμότητα σε υποχρεώνει να δουλέψεις πιο σκληρά και να κάνεις πολύ έντονες προσπάθειες για να πείσεις κάποιους από τους συνεργάτες σου να σε ακολουθήσουν. Πάντως θα μαζέψεις χρήματα άμεσα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Προσπαθώντας να βάλεις κάποια τάξη στον προσωπικό σου χώρο ή στο σπίτι σου, θα πιεστείς γιατί θα κάνεις πράγματα που μπορεί να σε κουράζουν αλλά τουλάχιστον θα διαπιστώσεις αρκετές από τις δυνατότητές σου.
Έρωτας: Η σχέση με Ταύρο έχει πολύ ένταση αλλά υπάρχουν κάποιες αντιστάσεις γιατί κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις από την μια πλευρά δεν την αφήνουν να εκδηλωθεί. Ο Σκορπιός σε δυσκολεύει σε διάφορα θέματα αλλά τουλάχιστον ξέρεις τι ακριβώς θέλει.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορείς να περιμένεις κάποια πράγματα από ένα πρόσωπο τα οποία καθυστερούν γιατί υπάρχουν δυσκολίες. Αλλά τουλάχιστον θα αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπειρία και θα ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις στην πορεία.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Συντονίζεσαι πιο εύκολα με άτομα που κουβαλάτε το ίδιο φορτίο και γνώση πάνω σε θέματα κοινής εμπειρίας και αυτό σε βοηθάει να επεκταθείς και σε τομείς που θα σου κάνουν καλό. Η καλλιτεχνία και το δημιουργικό σου ταλέντο, όταν το εξασκείς, σου κάνει πολύ καλό.
Έρωτας: Η πολιτική που ακολουθείς είναι αρκετά χαλαρή και θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις περισσότερο το άλλο πρόσωπο γιατί με την απομόνωση και τα νεύρα τίποτε δεν γίνεται. Ο Ταύρος θέλει να είστε μαζί. Ο Δίδυμος υπάρχει στην ζωή σου αλλά με διαλλείματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η παιδική σου αφέλεια μερικές φορές σου δίνει την ευκολία να μπαίνεις μέσα στις καταστάσεις με μια άνεση που χρόνια να το προσπαθούσες δεν θα το κατάφερνες. Για αυτό αφέσου σε αυτή την εμπειρία και μην την ακυρώνεις με την λογική.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *