Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Φιλικοί αγώνες ακαδημιών Πανεδεσσαϊκού - Ζαφειράκη Νάουσας

Φιλικοί αγώνες τριών τμημάτων των ακαδημιών του Πανεδεσσαϊκού με αντίστοιχα τμήματα του Ζαφειράκη Νάουσας πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή στο ΔΑΚ Έδεσσας προκειμένου οι προπονητές των δύο ομάδων να κρατήσουν σε εγρήγορση τους αθλητές τους ενόψει των διακοπών που πλησιάζουν. 

Οι συμμετοχή και για τις δύο ομάδες ήταν μεγάλη αποδεικνύοντας ότι οι τεχνικοί των δύο ομάδων έχουν ήδη εμφυσήσει το μικρόβιο της καλαθοσφαίρισης στους μικρούς αθλητές. 

Οι δραστηριότητες της ακαδημίας του Πανεδεσσαϊκού συνεχίζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για το 3ο SUMMER BASKETBALL CAMP της ομάδας που θα φέρει το όνομα του μεγάλου Εδεσσαίου καλαθοσφαιριστή Βασίλη Λυπηρίδη.







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *