Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 29/5 τα Ζώδια!

Τα καλύτερα όνειρα συμβαίνουν όταν είμαστε ξύπνιοι.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Κάνεις βήματα που θα σου φέρουν αλλαγές. Κυρίως αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο και μπορείς με αυτόν τον τρόπο να συζητάς πιο άνετα, κάτι που θα σε βοηθήσει να κάνεις περισσότερες επαφές και συναντήσεις που θα σου δώσουν φόντα και λύσεις. Το διάβασμα και η γνώση σίγουρα σε βοηθάει.
Έρωτας: Το ότι έχεις ανάγκη να μιλήσεις και να εκφραστείς είναι δεδομένο. Ίσως όμως η επαφή με το άλλο πρόσωπο να μην στο επιτρέψει γιατί θα είναι κάπως κλειστό. Εσύ βέβαια δεν θα το βάλεις κάτω γιατί νιώθεις αρκετά καλά. Αλλά μην ξεκινήσεις συζητήσεις που θα έχουν να κάνουν με παράπονα και με σύγκριση άλλων ατόμων, κυρίως αν μιλήσεις με Καρκίνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα βρεθείς μπροστά σε ευκαιρίες και αυτό θα σου φέρει μια έξτρα δραστηριότητα την οποία μπορεί να μην την περίμενες. Δράσε γρήγορα για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις τη διάθεση να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να μιλήσεις με μεγαλύτερη άνεση για τα εσώψυχά σου. Κάποιοι φίλοι θα παίξουν τον ρόλο τους στο να σε βάλουν σε μια καινούργια γνώση που εσύ θα χρειαστεί να ενστερνιστείς για να βγεις από προσωπικά αδιέξοδα.
Έρωτας: Ο Τοξότης θα συνεχίζει να κρατάει τα σκήπτρα της καρδιάς σου. Για αυτό θα σε σπρώχνει συνέχεια να κάνεις εσωτερικές αλλαγές με στόχο να σταματήσεις να έχεις την ίδια κολλημένη στάση απέναντι σε πολλά θέματα. Από την άλλη θα διαχειριστείς όλες τις υποθέσεις σου με ένα καλύτερο τρόπο, αφού σήμερα η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα έχεις μια ευχάριστη διάθεση και αυτό θα σου δώσει μεγαλύτερη άνεση στο να αντιμετωπίσεις όλα τα θέματα που έχεις. Όταν έχεις ευελιξία το βλέπεις και εσύ ότι όλα πάνε πιο εύκολα και δεν κολλάει τίποτε. Ξεκινάει μια καλύτερη περίοδος για τα οικονομικά σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η Νέα Σελήνη συνεχίζει να σε επηρεάζει και να σου δίνει την ενέργεια που έχεις ανάγκη για να αλλάξεις σελίδα. Το εδώ και τώρα είναι πιο σημαντικό και πρέπει να αποδεχτείς και να μην γυρίζεις στο παρελθόν. Δεν βοηθάει πουθενά και σε βγάζει έξω από την πραγματικότητα.
Έρωτας: Μέσα σου νιώθεις άνεση και δεν θα το βάλεις κάτω με το «όχι» ή την πρώτη δυσκολία που μπορεί να σου συμβεί με έναν άλλο Δίδυμο ή Τοξότη. Η επαφή με Σκορπιό σίγουρα θα γίνει πιο καλή.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις δεν θέλεις, αναγκαστικά θα βάλεις νέους όρους και θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις νέες συνθήκες για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες οι οποίες στέκονται εμπόδιο το μέλλον σου. Για αυτό θα κάνεις κάποιες έξυπνες υποχωρήσεις στο περιβάλλον σου.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Από σήμερα που θα μπει ο Ερμής στο ζώδιό σου και θα παραμείνει μέχρι και τις 16/6 θα σε βοηθήσει να έχεις καλύτερες ιδέες και θετικότερες σκέψεις.
Έρωτας: Η ευαισθησία σου θα είναι ακόμα μεγαλύτερη με τον Ερμή στο ζώδιο σου και για αυτό μπορεί να έχεις μεγαλύτερο ρομαντισμό και δεκτικότητα σε θέματα συναισθηματικά. Ο Τοξότης μπορεί να κάνει την εμφάνισή του αλλά δεν υπάρχει σιγουριά από την πλευρά σου ότι ταιριάζετε. Με τον Ζυγό υπάρχει μεγαλύτερη ζεστασιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην αφήσεις να σε καταπιέζουν κάποια άτομα που είναι γύρω σου με την δικαιολογία ότι έχουν περισσότερα χρόνια και εμπειρίες. Εσύ με τον τρόπο σου μπορείς να αποδείξεις ότι τα καταφέρνεις μια χαρά. Το παρασκήνιο θα δουλέψει βέβαια για λίγο και θα χρειαστεί από την πλευρά σου προσοχή στο ποιόν θα μιλήσεις.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Βλέπεις τα πράγματα με αισιοδοξία και μπορεί να κάνεις διπλωματικές κινήσεις για να κερδίσεις μέσα σε μια ομάδα την συμπάθεια. Το καλό είναι ότι δεν σκέφτεσαι πολύ κλειστά και αυτό δεν σε απομονώνει από τους άλλους.
Έρωτας: Ο ορίζοντας ανοίγει αλλά με ένα τρόπο αρκετά πιεστικό γι' αυτό θα χρειαστεί να έχεις τον αυτοέλεγχο σε τυχόν υπερβολές. Ο Ταύρος θα σε βοηθήσει στο θέμα ενός σπιτιού ενώ παλιά σου έφερνε αντιρρήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ξεχάσεις κάποιες κακές στιγμές και να δεις μόνο τις καλές. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις αναφορές σε μια άσχημη εικόνα που είχε δημιουργηθεί. Πρόσεξε να μην ανακατευτείς σε κουτσομπολιά και συζητήσεις που θα σε μπλέξουν.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις μια αναστάτωση γιατί θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα τα οποία ίσως να μην σου βγουν. Αυτό μπορείς να το ελέγξεις με το να διαλέξεις αυτά που είναι τα πιο χρήσιμα για σένα.
Έρωτας: Η σχέση με Δίδυμο που ίσως ξεκίνησε από μια επαγγελματική συνεργασία θα σε ταρακουνήσει λίγο γιατί μάλλον έχετε απομακρυνθεί και τώρα θα χρειαστεί να έρθετε πιο κοντά. Η καινούργια επαφή με τον Καρκίνο θα είναι πιο εύκολη αυτή την φορά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχουν ανοιχτεί πολλά μέτωπα και αυτό σου δημιουργεί μεγάλο άγχος. Το καλό είναι ότι θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Αυτό είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να γίνει για σένα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα δεις ότι θα ξεκαθαρίσεις πιο εύκολα θέματα που μέχρι τώρα ήταν κολλημένα και μπερδεμένα.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Θα έχεις την ευκολία να διαχειριστείς πολλά θέματα μαζί. Το ότι θα νιώσεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία και κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, μπορεί να σε κάνει να γκρινιάζεις και να μην είσαι ο εαυτός σου.
Έρωτας: Έχεις ανάγκη να εμπιστεύεσαι το πρόσωπο που είσαι μαζί αλλά κάπου μπερδεύεσαι και σκέφτεσαι συνέχεια ότι κάτι κρύβει, κυρίως αν είσαι με Δίδυμο, Τοξότη ή Υδροχόο. Ο Καρκίνος θα έχει μια εξάρτηση από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Το καλό είναι ότι πλέον μπορείς να διαπραγματευτείς με κάποιους συνεργάτες που ήταν δύσκολο να τους διαχειριστείς. Αν έχεις θυμώσει με την αδικία που μπορεί να έχει γίνει σε εσένα να ξέρεις ότι θα δικαιωθείς και να μην αφήσεις κανέναν να σε αδειάζει.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και αγχώνεσαι αρκετά γιατί μπορεί και να φοβάσαι να εμπιστευτείς. Έχεις πάντως ανάγκη να τα βάλεις όλα σε μια τάξη και να μην χάνεις τον έλεγχο. Το καλό είναι ότι θα έχεις στήριξη από άτομα που δεν το περίμενες.
Έρωτας: Κάνεις διάφορες σκέψεις και δεν ξέρεις ποια είναι η σωστή. Το έδαφος είναι ακόμα ρευστό γιατί νιώθεις ανασφάλεια και μπορεί να γκρινιάζεις συνέχεια. Όμως θα διαπιστώσεις ότι αν δεν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για το πρόσωπο που είστε μαζί θα ηρεμήσουν αρκετά τα πράγματα. Ο Δίδυμος είναι συνέχεια στα πόδια σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες προοπτικές που θα σε αγχώσουν γιατί χρειάζεται να οριστικοποιήσεις πολλά πράγματα. Για αυτό θα προβληματιστείς για το τι θα πρέπει να αποφασίσεις. Πάντως θα μετρήσει περισσότερο η θετική σκέψη και το να πιστεύεις σε αυτό που θέλεις. 



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις πολλές επαφές με διάφορους ανθρώπους κι αυτό από την μια σου κάνει καλό αλλά από την άλλη χάνεις όλη σου την ενέργεια. Αυτό δεν σου αρέσει πάρα πολύ γιατί σε κουράζει.
Έρωτας: Επειδή έχεις πολλές δουλειές μπορεί να παραμελήσεις για λίγο το πρόσωπο που είσαι μαζί. Για αυτό να βρεις χρόνο και να τον ξοδέψεις γι' αυτό γιατί μπορεί να δημιουργεί ρήξη ή απομάκρυνση.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι έχεις μεγαλύτερη κοινωνικότητα σε βοηθάει για να κλείσεις δουλειές και να συντονίσεις πιο εύκολα πολλά άτομα μαζί. Κάποια χρήματα θα έρθουν στα χέρια σου με ευκολία.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Κουράζεσαι όταν αναγκάζεσαι να μιλάς πολύ ή να ακούς διάφορα, όμως επειδή δεν μπορείς να το αποφύγεις λόγω της καθημερινότητάς σου, προσπάθησε όσο μπορείς να επικοινωνείς με μέτρο. Επίσης πρόσεχε να μην μεταφερθεί κάτι από εσένα που θα φανεί κριτική ή κουτσομπολιό.
Έρωτας: Θέλεις να παραμείνεις μέσα στο παιχνίδι αλλά μπορεί να έχεις θυμώσει γιατί νιώθεις ότι έχεις αδικηθεί. Με τον Δίδυμο θα είναι δύσκολα, με τον Ζυγό ή τον Υδροχόο πρέπει να προσπαθήσεις παραπάνω.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις καταλάβει ότι για να προχωρήσεις χρειάζεται προς το παρόν να επεκτείνεις πολύ τα όρια σου γιατί σου παρουσιάζονται συνέχεια συνεργασίες που θα χρειαστεί να τις ανεχτείς για να προχωρήσεις.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Το βλέπεις ότι αν δεν κάνεις κάτι διαφορετικό, δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις και να βελτιώσεις την διάθεσή σου αλλά και γενικά τις επιδόσεις σου. Βάλε σαν στόχο να κάνεις κάτι καλύτερο για σένα για να χαρείς.
Έρωτας: Η επαφή με τον Ταύρο θα εξελιχτεί ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένεις γιατί μπορεί να κάνει κάποια δειλά βήματα από τα οποία όμως εσύ θα βγάλεις συμπέρασμα. Αρκεί να πιστέψεις ότι αγαπιέσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή σκέφτεσαι έξυπνα θα θεωρήσεις ότι μπορείς να πάρεις ένα ρίσκο πάνω σε ένα εμπορικό κομμάτι. Αυτό θα σε βοηθήσει να εξαντλήσεις όλων των ειδών τις ευκαιρίες που έχεις.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Όσο ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα, τόσο θα χάνεις την ευκαιρία να καταλήξεις προς τα που θέλεις να πας και στο τέλος θα χάσεις τα αυγά τα πασχάλια. Προσπάθησε να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να κάνεις το σωστό βήμα.
Έρωτας: Υπάρχει στον αέρα μια τάση για απιστία και χρειάζεται να μαζευτείς αν δεν θέλεις να υπάρχουν προβλήματα ή χωρισμοί. Η επαφή με τον Δίδυμο θα είναι «αεράτη» κι όλα ανάμεσά σας είναι φλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες γνωριμίες οι οποίες σε βοηθάνε να αναπτυχθείς αλλά αν δεν προσέξεις με τις πολλές επαφές, θα τα κάνεις μαντάρα και στο τέλος μπορεί να μην καταλήξεις προς τα πού θα κατευθυνθείς. Αν έχεις προσήλωση, θα δεις ότι δεν θα γίνουν τόσα μεγάλα λάθη.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *