Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Συνάντηση του Δημάρχου Έδεσσας με τον Υπουργό Εσωτερικών

Με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ιωάννη Μιχελάκη συναντήθηκαν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Μουράτογλου και Χρήστος Πέτκος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας κ. Αναστάσιος Δίου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το μείζον πρόβλημα της άρδευσης και ο Υπουργός προς τιμήν του αντιλαμβανόμενος πλήρως το μέγεθος του προβλήματος για την περιοχή μας, θα εξασφαλίσει έκτακτη χρηματοδότηση για την κάλυψη των αρδευτικών αναγκών.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό κ. Μιχελάκη για την άμεση ανταπόκριση και την εξασφάλιση έκτακτης χρηματοδότησης για την επίλυση του μεγάλου προβλήματος της άρδευσης που αντιμετωπίζει η αγροτική μας περιοχή. Εύχομαι να είναι πάντα άμεσος και αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση των προβλημάτων» τόνισε ο Δήμαρχος Έδεσσας.





Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *