Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 30/5 τα Ζώδια!

Αυτό που πέτυχα με την φιλοσοφία είναι να κάνω με την θέλησή μου αυτά που οι άλλοι τα κάνουν επειδή φοβούνται τους νόμους.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Επειδή θέλεις να ταξιδεύεις και να κάνεις πολλά πράγματα θα σε παρακινήσει να αλλάξεις κάπως τις τακτικές σου γιατί χρειάζεσαι μεγαλύτερη επικοινωνία αλλά και βοήθεια από κάποια άτομα τα οποία αυτή την στιγμή είναι στο εξωτερικό. Για αυτό θα σηκώσεις το τηλέφωνο και θα μοιραστείς τα θέματα σου.
Ερωτικά: Ο ρομαντισμός μπορεί να σε βγάλει από πλήξη και αδιαφορία. Ο Καρκίνος θα σου ζητήσει να βρεθείτε και να μιλήσετε για πιο συναισθηματικά θέματα. Δεν θα είναι και τόσο εύκολο γιατί οι απαιτήσεις του καθενός είναι διαφορετικές. Ένα νέο που θα μάθεις από τον Ζυγό μπορεί να μην σε ευχαριστήσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Ξεκινάει μια νέα προοπτική που θα σε βγάλει από οικονομικά αδιέξοδα. Ο λόγος είναι ότι θα βάλεις γερά τα πόδια σου κάτω στην γη και θα γίνεις πολύ περισσότερο πρακτικός/η.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Οι συζητήσεις μερικές φορές σε ωφελούν, επειδή λύνεις διάφορα θέματα για τα οποία στο παρελθόν είχες αρνηθεί να μιλήσεις. Η Αφροδίτη όσο θα προχωράει στο ζώδιό σου θα σου δίνει θετικότερη ενέργεια για να αναμορφώσεις καλύτερα την προσωπική σου ζωή και την εμφάνισή σου.
Ερωτικά: Η επαφή με ένα Σκορπιό σίγουρα θα μπει σε μια καλύτερη φάση και θα σε βοηθήσει να αντιληφτείς ότι αν φτιάξεις το εσωτερικό σου κομμάτι θα ομορφύνεις και την εξωτερική σου εμφάνιση και αυτό θα παίξει ρόλο μέσα στην σχέση σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι προϋποθέσεις βελτιώνονται και μαζί με αυτές θα αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες γιατί θα νιώσεις περισσότερη δύναμη να κερδίσεις όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσεις.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ο Ερμής έφυγε πλέον από το ζώδιό σου αλλά σου άφησε μια θετική εμπειρία σκέψης και δράσης και μέσα από αυτή θα δημιουργήσεις νέες προοπτικές. Όμως δεν θα έχεις την άνεση των προηγούμενων ημερών γιατί θα χρειαστεί να ασχοληθείς με πιο πρακτικά θέματα τα οποία είναι αναγκαία γιατί μπορεί να αφορούν και σε οικογενειακές καταστάσεις.
Ερωτικά: Η σχέση με Αιγόκερω μπορεί να διαμορφωθεί γιατί θα έρθετε πιο κοντά με κάποιο τρόπο. Πιθανόν κοινά θέματα από την δουλειά ή από μια παρέα που έχετε να τα λύσετε και αυτό θα βοηθήσει να γνωρίσετε περισσότερο ένας τον άλλον. Από την άλλη ο Σκορπιός θα κάνει την εμφάνισή του και θα σε ξεσηκώσει με το πάθος του.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια νέα πραγματικότητα που σε πιέζει να αποδεχτείς κάποιες συνεργασίες ή άτομα της οικογένειας σου η οποία θα θέλει μαεστρία στην διαχείριση.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Ο Ερμής στον Καρκίνο θα σου δώσει ένα χέρι βοηθείας γιατί θα αναζητήσεις να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον που θα σου δώσει εμπιστοσύνη και θα σε παραπέμπει στην ασφάλεια της οικογένειάς σου.
Ερωτικά: Είναι καλύτερη η περίοδος για σένα από εδώ και πέρα γιατί θα σταθεροποιηθεί οτιδήποτε είναι ασταθές και πολύ ευαίσθητο. Η τρυφερότητα που θα δείξεις θα είναι ένα κίνητρο για να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Με τον Παρθένο θα είστε πολύ καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπικότητά σου θα βοηθήσει στο να βελτιωθούν κάποιες συνεργασίες, χωρίς όμως να γνωρίζεις ακόμα ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Έχεις κάνει κάποιες λάθος κινήσεις και τώρα με τον τρόπο σου θα επανορθώσεις.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Η ευαισθησία σου θα μεγαλώσει και οι σκέψεις σου για ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου θα σε ζορίσουν αλλά δεν θα το δείξεις γιατί δεν θα θέλεις να στεναχωρήσεις τα δικά σου άτομα, κυρίως έναν Αιγόκερω.
Ερωτικά: Κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν θα σε κινητοποιήσουν και θα σκεφτείς ένα πρόσωπο που ήσασταν μαζί παλιά. Ο Καρκίνος θα παίξει και αυτός τον ρόλο του και θα σου δημιουργήσει νοσταλγία. Ένας Ταύρος θα έρθει πιο κοντά σου και θα σου δημιουργήσει μεγάλη έλξη.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν διάφορες υποθέσεις που σε ενοχλούν αλλά τις κρατάς σε κρυφές και δεν τις εμφανίζεις προς τα έξω γιατί δεν θέλεις να συγκρουστείς με άτομα μέσα στην δουλειά σου. Θα κινηθείς υπόγεια όσο μπορείς αλλά όχι ύπουλα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις ανάγκη να δεις μόνο την θετική πλευρά των πραγμάτων και αποφεύγεις την αρνητική γιατί θέλεις να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Για αυτό θα κάνεις προσπάθειες για να ανεβάσεις το επίπεδο της καθημερινότητάς σου.
Ερωτικά: Η σχέση με ένα Σκορπιό θα σε βάλει σε μια νέα πραγματικότητα. Ο λόγος είναι ότι θα έχεις την διάθεση να περάσεις καλά και όμορφα. Η σκέψη για οικογένεια θα είναι πολύ έντονη και ίσως πάρεις κάποιες γρήγορες αποφάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σχέση με ένα συνεργάτη μερικές φορές γίνεται πολύ πολύπλοκη και ίσως να κουράζεσαι παραπάνω γιατί μπορεί να υποχρεώνεσαι να δουλεύεις πολύ και να μην αμείβεσαι όσο σου αξίζει.




Γενικά: Βγαίνουν κάποιες ευαισθησίες σου στην επιφάνεια και αυτό σου δημιουργεί μια επιρρέπεια στο να παραδοθείς σε καταστάσεις που μπορεί να μην σου πηγαίνουν. Αν νιώθεις ότι έχεις αδικηθεί από ένα άτομο ή από μια ομάδα θα προσπαθήσεις να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους.
Ερωτικά: Κάνεις αναδρομές στο παρελθόν και σκέφτεσαι περισσότερο με την καρδιά παρά με το μυαλό. Αυτό σου δημιουργεί πόνο γιατί μπορεί να μην ήθελες να χωρίσεις με ένα πρόσωπο που κατά την γνώμη σου περνούσες καλά. Αλλά ρόδα είναι και γυρίζει. Στο τέλος κάτι καλό θα γίνει για σένα, αρκεί να μην χάνεις το κουράγιο σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες διαφορές με ορισμένα άτομα που εργάζεσαι μαζί τους γιατί έχουν κάνει μια αξιολόγηση για την δουλειά σου που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Με ψυχραιμία και με θάρρος θα το αντιμετωπίσεις, αρκεί να μην μπεις στην διαδικασία των κουτσομπολιών και σχολίων.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλούς λόγους να ηρεμήσεις και να νιώσεις καλύτερα γιατί οι περιστάσεις αλλάζουν και εσύ θα πάρεις το καλό κομμάτι. Θα ρισκάρεις κάποιες κινήσεις που θα σε φέρουν και πάλι στο προσκήνιο της δράσης αλλά και της δημοφιλίας.
Ερωτικά: Επειδή υπάρχει τάση να έλκεις τους άλλους, θα γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σου πηγαίνει αρκετά, γιατί θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και θα μπορείτε να επικοινωνήσετε πιο εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες θετικές προοπτικές μέσω συνεργατών να δουλέψεις πιο εύκολα και πιο καλά γιατί τώρα θα ανακαλύψεις κάποιες αιτίες που είχες κολλήσει τις προηγούμενες ημέρες.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Σπαταλάς την ενέργεια σου από εδώ και από εκεί και το κυριότερο, δεν κάνεις σχεδόν τίποτε για σένα. Μόνο επικοινωνείς, μιλάς και χαζολογάς. Καλύτερα να μαζευτείς για να μην εξαντλήσεις τελείως τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Φλερτάρεις έντονα και ίσως δεν στέκεσαι πουθενά γιατί θέλεις την ελευθερία σου και όχι μπελά στο κεφάλι σου. Αν είσαι μέσα σε σχέση να μην κάνεις και πολλές εξομολογήσεις γιατί μπορεί να πεις περισσότερα από αυτά που χρειάζονται.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανοίγεσαι σε υπερβολικό βαθμό χωρίς όμως να κατορθώσεις να δείξεις όλες σου τις δυνατότητες. Μπορεί να διαλέγεις λάθος πρόσωπα για να συνεργαστούν μαζί σου.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η μοναχικότητά σου μερικές φορές είναι η αιτία που δεν διαλέγεις από την αρχή τα σωστά άτομα για παρέα. Η πιθανή ανάμειξη ενός Διδύμου στη ζωή σου δεν σου πηγαίνει και τόσο πολύ γιατί πιθανόν να σου μεταφέρει λάθος ή διαστρεβλωμένες πληροφορίες.
Ερωτικά: Έχεις μια σημαντική ευκαιρία να μιλήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πάρα πολύ αλλά τελικά μπορεί να μην βρεθείτε όπως περίμενες και θα απογοητευτείς. Η επαφή με Ταύρο θα σε ηρεμήσει και θα σου κάνει πολύ καλό.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σημαντική απόφασή σου να μοιραστείς με ένα άλλο πρόσωπο κάποιες πληροφορίες μπορεί τελικά να πήγαν στον βρόντο και τζάμπα να του έδωσες τις γνώσεις σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να βρεθείς με άτομα που έχουν κοινές απόψεις με εσένα αλλά και αισθητική. Ο παράγοντας γνώση και πληροφόρηση θα σου κάνει καλό αρκεί να μην παραμείνεις μόνο στις ιδέες.
Ερωτικά: Ανεβαίνει ο πήχης ψηλά και θέλεις να έχεις μια αρμονική συγκατοίκηση με το πρόσωπο που είσαι. Ο Ταύρος μπορεί να σου προτείνει να ζήσετε μαζί. Ο εγωισμός μεταξύ σας αυτή την περίοδο έχει πάει κάπως πίσω και αυτό σας βοηθάει. Η σχέση με Αιγόκερω σίγουρα θα γίνει καλύτερη γιατί θα κατανοήσεις εν μέρει τον ψυχισμό του.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να καταλάβεις ξαφνικά ότι έχεις ανάγκη να μπεις εν μέρει σε μια ποιοτική διαδικασία η οποία θα σου δώσει κάτι καλύτερο από άποψη συνεργατών. Θα θέλεις να διαμορφώσεις με ένα καλύτερο τρόπο τον εργασιακό σου χώρο, κυρίως αν είναι δική σου η δουλειά.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Χρειάζεται να επικεντρώσεις την προσοχή σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι εύκολο γιατί πρέπει να πάρεις το μάθημα της διάκρισης και της σωστής επιλογής. Το να λες σε όλα «ναι» δεν σε εξυπηρετεί πουθενά.
Ερωτικά: Η πολυδιάστατη φύση σου μερικές φορές εκδηλώνεται περίεργα και μπορεί να μπερδευτείς με συζητήσεις, σκέψεις και τυχόν επαφές που δεν σου πηγαίνουν και πολύ ή δεν έχουν καμία κατάληξη. Η σχέση με τον Δίδυμο πάντα σε προβληματίζει γιατί η σχέση δεν πάει όπως θέλεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Πολλές δουλειές σε τραβάνε από εδώ και από εκεί, όμως στο τέλος δεν καταλήγεις πουθενά γιατί δεν έχεις κάποιο πρόγραμμα ή στρατηγική. Καλό θα ήταν να δουλέψεις πιο μεθοδικά.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *