Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση Α' ΕΛΜΕ Πέλλας για το θάνατο του μαθητή Λυκείου στα Γιαννιτσά

Το Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ και τα μέλη της εκφράζουν συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του αδικοχαμένου μαθητή από τα Γιαννιτσά.

Ο τραγικός θάνατος του 18χρονου μαθητή την πρώτη μέρα των πανελλαδικών εξετάσεων συγκλόνισε και βύθισε σε θλίψη την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα, η οποία για ακόμα μια φορά εκφράζει τους προβληματισμούς της γύρω από το εξετασιοκεντρικό εκπαιδευτικό σύστημα. 

Στην μνήμη του 18άχρονου μαθητή και με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας, η Α’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ διαθέτει αντί για στεφάνι, ένα συμβολικό χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 


Ο Πρόεδρος

Τριαντάφυλλος Σερμέτης


Η Γραμματέας

Μαριάννα Τόμα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *