Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Τέσσερα προγράμματα για 35.000 ωφελούμενους ξεκινά ο ΟΑΕΔ

Τέσσερα νέα προγράμματα επιδοτούμενης απασχόλησης και κατάρτισης, πρόκειται να τεθούν σύντομα σε εφαρμογή από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Τα προγράμματα ανακοινώθηκαν από τον διοικητή του Οργανισμού Θεόδωρο Αμπατζόγλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 4ου Forum Εργασίας του ΟΑΕΔ, το ερχόμενο Σάββατο. Τα νέα προγράμματα είναι συνολικού κόστους 100.000.000 ευρώ, και απευθύνονται σε 35.000 ωφελούμενους.


Εξάλλου, το 4ο Forum Εργασίας πραγματοποιείται το Σάββατο, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254 στον Ταύρο. Κατά τη διάρκεια του Forum Εργασίας, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα λάβουν μέσω προσωπικών συνεντεύξεων εξατομικευμένη υποστήριξη για αναζήτηση εργασίας και να πάρουν εξειδικευμένες συμβουλές, για τη σωστή σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, και τη διαμόρφωση του επαγγελματικού τους προφίλ.

Το Forum θα διεξαχθεί από τις 09.00 έως τις 18.00 στον «Ελληνικό Κόσμο» Πειραιώς 254 στον Ταύρο, με τη συμμετοχή 40 μεγάλων εταιρειών, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΟΑΕΔ οι συμμετέχοντες αναμένεται να ξεπεράσουν τις 5.000. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού www.oaed.gr.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *