Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 8/5 τα Ζώδια!

Το αληθινό και το δίκαιο έχουν από την φύση μεγαλύτερη δύναμη από το άδικο και το ψέμα.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η απόφαση να κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου σε βοηθάει να βγεις από τα δύσκολα. Κυρίως όμως να σεβαστείς την επιθυμία της εσωτερικής σου φωνής που μπορεί να σου λέει ότι χρειάζεται να ασχοληθείς περισσότερο με τo σώμα σου ή την υγεία σου.
Έρωτας: Θέλεις να κάνεις κάποια κίνηση που να είναι ξεχωριστή και συγχρόνως να δείξεις ότι έχεις διάθεση να βοηθήσεις και να συμπαρασταθείς σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει ένας Παρθένος ή Ζυγός.
Καριέρα & Οικονομικά: Να σταματήσεις να σκέφτεσαι τι ακριβώς θα γίνει και με ποιο τρόπο θα καταφέρεις το δικό σου αλλά χωρίς έννοιες και άγχος. Απλά κάνε πράξη αυτά που χρειάζονται χωρίς να βάλεις όρια ή να τα παρατήσεις σε περίπτωση που χρειάζεται να κάνεις αναλύσεις και να ξοδέψεις χρήματα.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις έξυπνες ιδέες που σου δίνουν την ευκαιρία να ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να λύσεις σημαντικά πρακτικά θέματα και κυρίως αν έχεις μικρά παιδιά, κήπους και ζωάκια.
Έρωτας: Σήμερα μπορεί να θέλεις να προσφέρεις κάτι διαφορετικό στο πρόσωπο που είσαι μαζί και να επιμεληθείς ένα πολύ ρομαντικό τραπέζι ή μια έξοδο που θα έχει εκπλήξεις. Πιθανόν Παρθένος και Ιχθύς να ακολουθήσουν εύκολα. Μέσω φίλων μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που πιθανόν να είναι μοιραία κυρίως με Ζυγό ή Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν μικρά πράγματα που τα βάζεις σε τάξη και με αυτόν τον τρόπο ρυθμίζεις υποθέσεις που θα σταματήσουν να σε βαραίνουν. Μερικές φορές το να έχεις μια ξεχωριστή και συγχρόνως πολύ θετική συμπεριφορά βοηθάει πολύ περισσότερο από ό, τι να έχεις στιγμιαία τύχη.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις να επιλύσεις πολλές μικρές υποθέσεις που τελικά θα βγουν στην επιφάνεια σήμερα και μπορεί να σου φάνε όλη την ημέρα. Τουλάχιστον θα τελειώσεις με πράγματα που τα είχες αφήσει κάπως στην άκρη.
Έρωτας: Η γκρίνια μερικές φορές δεν βοηθάει για αυτό καλύτερα, αν έχεις νεύρα, να μην μεταδώσεις το άσχημο κλίμα και στην σχέση σου. Η επαφή με Παρθένο ή Τοξότη μπορεί να φέρει διχόνοια για αυτό ψυχραιμία.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δική σου γνώμη μερικές φορές μπορεί να είναι ακραία, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Περνάς από μια δοκιμασία μέχρι να καταλήξεις να βρεις τον πραγματικό σου δρόμο. Όμως τουλάχιστον για σήμερα θα γειωθείς όσο καλύτερα μπορείς αλλά δεν θα είναι εύκολο για σένα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Οι πρακτικές σου γνώσεις θα βοηθήσουν, ώστε να έρθεις σε καλή επαφή με άτομα της οικογενείας σου και πιθανόν να βρεις κάποια άκρη με ένα συμβόλαιο το οποίο εδώ και καιρό έπρεπε να υπογραφεί. Ένα επίσης πιθανό ταξίδι που θα κάνεις θα σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα σε μια σωστή κατεύθυνση.
Έρωτας: Μπορεί να βρεθείς σε καλή φάση και να κάνεις σχέδια για την μελλοντική σας κατάσταση. Αν σχετίζεσαι με Καρκίνο πιθανόν να πάρετε απόφαση για γάμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις καλές πιθανότητες να κερδίσεις ένα στοίχημα γιατί δείχνεις ότι έχεις γνώσεις και κυρίως θέληση για να προεκτείνεις κάποιες δουλειές που θέλεις για να πάρεις άμεσα χρήματα.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Η πιθανότητα να κάνεις κάτι που θα σε βάλει σε πρόγραμμα θα σου αυξήσει τον βαθμό πειθαρχίας και οργανωμένης προσπάθειας. Πιθανόν να βάλεις εμπρός και μια αποτοξίνωση ενόψει καλοκαιριού.
Έρωτας: Η επαφή με Ιχθύ μια σε κάνει και πετάς στα σύννεφα και μια σε προσγειώνει απότομα. Τώρα θα βρεθείς στην δεύτερη φάση και χρειάζεται να διαχειριστείς με κάποιο πολύ έξυπνο τρόπο τις αρνήσεις του για συμβίωση ή για κάτι κοινό. Από την άλλη χρειάζεται προσοχή η σχέση με Τοξότη και κυρίως αν έχετε κοινά οικονομικά θέματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα ασχοληθείς περισσότερο με τους λογαριασμούς σου και αυτό θα σε βάλει κατά κάποιον τρόπο σε μια πειθαρχία η οποία θα σου κάνει καλό γιατί όταν σε πιάνουν οι γενναιοδωρίες σου κάνεις υπερβολές.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η ημέρα θα είναι δική σου αφού θα έχεις περισσότερη προσωπική ζωή και αυτό θα σου βοηθήσει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Ο ρομαντισμός και το να αφήνεσαι σε ουτοπικές καταστάσεις, μάλλον σε μπλοκάρουν αντί να σου κάνουν καλό. Για αυτό και μια μικρή προσγείωση χρειάζεται.
Έρωτας: Η επαφή με Ιχθύ θα είναι όσο γίνεται πιο ξεκάθαρη. Αν σκεφτείς θετικά θα είσαι με ένα πρόσωπο μαζί που μπορεί να ήσασταν μαζί από παλιά που θέλει να επανέλθει, κυρίως με έναν Σκορπιό. Με τον Καρκίνο τα σχέδια μπορεί να είναι κοινά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις επιθυμίες και φιλοδοξίες που σε σπρώχνουν να κάνεις κάποιες κινήσεις πολύ δυναμικές. Ένας φίλος σε βοηθάει στα επαγγελματικά σου σχέδια και πιθανόν να πιέσει κάποια άτομα για να σε πάρουν σε μια δουλειά.





ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιό σου συνεχίζει να είναι ανάδρομος και να ξαναφέρνει στην επιφάνεια κάποιες προσωπικές φιλοδοξίες οι οποίες δεν είναι και τόσο εύκολο να πραγματοποιηθούν αλλά τουλάχιστον θα δράσεις και θα υπερβείς κάποια προσωπικά εμπόδια.
Έρωτας: Ο Ταύρος σου αποδεικνύει με ένα πρακτικό τρόπο ότι μπορεί να είναι πολύ κοντά σου και να σου παρέχει κάποια ισορροπία που νιώθεις ότι τη χάνεις αρκετές φορές. Από την άλλη ο Κριός μπορεί να νιώθει ότι έχει την δύναμη να σταθεί δίπλα σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες για το αν αυτό που κάνεις μπορείς να το φέρεις εις πέρας. Καλό είναι να μην είσαι επιρρεπής στις γνώμες των άλλων. Πίστεψε στην προσωπική σου δύναμη και θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θα έχεις μια επιτυχία την οποία θα την έχεις κερδίσει με το σπαθί σου. Ο λόγος είναι ότι θα βρεις κάποιες λύσεις που θα σε εξυπηρετούν άμεσα.
Έρωτας: Υπάρχει μια σταθερότητα και πάνω από όλα επίγνωση του τι θέλεις αλλά και πόσο μπορείς να καλύψεις προσωπικές σου ανασφάλειες. Θα πετύχεις γιατί θα πιστέψεις ότι αγαπιέσαι αλλά αυτό θα είναι το μικρό σου μυστικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα έχεις άμεσα αποτελέσματα των προσπαθειών σου και μια επιτυχία που δεν περίμενες με τίποτε. Επειδή ό, τι κάνεις το κάνεις με άγχος, πιθανόν σήμερα να σου έρθουν όλα πιο εύκολα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η συγκέντρωση σε ένα στόχο θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες προσωπικές αδυναμίες οι οποίες μερικές φορές σε πάνε πίσω. Το πιο σημαντικό για σένα είναι ότι χρειάζεται να φανεί η άποψή σου και να μην δεχτείς να την αλλοιώσει κανένας.
Έρωτας: Υπάρχει γενικά μια αποδοχή από το άτομο που είσαι μαζί για αυτό θα ηρεμήσεις περισσότερο. Αν είσαι γεννημένος/η στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου μπορεί να νιώσεις ότι η σχέση σου έχει πλέον βρει την ουσία της συντροφικότητας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μια εικόνα της πραγματικότητας που σε βοηθά να μην φαντάζεσαι διάφορα αλλά να δεις τι μπορείς να κάνεις. Αν κατορθώσεις και τη διατηρήσεις θα πας πολύ καλά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η ιδιαιτερότητα μιας κατάστασης σε υποχρεώνει σε λεπτούς χειρισμούς με τους γύρω σου και κυρίως με πρόσωπα που έχεις ανάγκη να εμπιστευτείς. Η επικοινωνία με ένα τρόπο πολύ αυθόρμητο σε βοηθάει να έρχεσαι πιο κοντά με πολλά νέα άτομα.
Έρωτας: Η γνωριμία με ένα Κριό θα είναι πολύ πιο εύκολη από ό, τι περίμενες και θα γίνει μέσα από συνθήκες που θα προκαλέσουν κάποιοι φίλοι και στενοί συνεργάτες. Κυρίως αν πάς ένα ταξίδι θα γίνουν κάποια ξαφνικά ανοίγματα που δεν το περιμένεις με τίποτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές εκεί που νομίζεις ότι είναι όλα καλά σου βγαίνει μια ιδέα στην επιφάνεια που ανατρέπει πολλά από τα δεδομένα. Μην σε τρομάζει όμως γιατί τελικά το κάνεις για εξυγίανση και κάπου σε βγάλει όλο αυτό.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Οι υποχρεώσεις και πιθανόν η γείωση σε θέματα πρακτικά ή υπηρεσίας μπορεί να μην σου αρέσει πολύ αλλά τουλάχιστον θα σταθείς στο ύψος των περιστάσεων με εμπειρικό τρόπο και όχι με λόγια.
Έρωτας: Η δυναμική συμπεριφορά ενός Ταύρου σε προδιαθέτει να δοκιμάσεις και κάτι που συνήθως αποφεύγεις. Μπορεί από την πρώτη επαφή να πιστεύεις ότι δεν ταιριάζετε και τελικά μετά να δημιουργηθεί μεγάλη χημεία. Η σχέση με Ζυγό ίσως ξαφνικά γίνει πολύ θετική.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές αμφισβητείς κάποια αποτελέσματα τα οποία δεν σου φαίνονται πιστευτά επειδή δεν σου παρέχουν τις αποδείξεις που εσύ έχεις ανάγκη. Όμως πρέπει να πάρεις την εμπειρία μέσω πράξης και τότε θα μπορέσεις να τα κρίνεις.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Η διάθεση να μοιραστείς κάποιες κοινές εμπειρίες με άτομα που γνωρίζεις πολύ καλά θα σου δώσει την δυνατότητα κατά κάποιο τρόπο να ξεπληρώσεις αυτά που τους χρωστάς.
Έρωτας: Η αναπόληση παλιών στιγμών αλλά και τωρινών με μια διάθεση ρομαντισμού και πιθανόν απομακρυσμένη από την αλήθεια θα σε κάνει να ξεφύγεις για λίγο από την σκληρή σου πραγματικότητα και να μπεις στον κόσμο των ονείρων. Κυρίως ο Παρθένος και Αιγόκερως θα μοιραστεί μαζί σου τέτοιου είδους εμπειρίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν αφιερωθείς περισσότερο στο τι θέλει ο διπλανός σου θα διαπιστώσεις ότι έχεις μια καλή ευκαιρία να συμπλεύσεις μαζί του και να κάνετε μαζί πολύ καλά πράγματα, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε και οι δύο. Η ιστορία με ένα ακίνητο είναι σε καλό δρόμο.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *