Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στο ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟΝ - ialmopia.gr

Ο εξαίρετος πεζογράφος, θεατρικός συγγραφέας Κώστας Μουρσελάς περιγράφει μ' εύστοχο χιουμοριστικό σατιρικό τρόπο τα όσα διαδραματίζονται στην Ελληνική κοινωνία την νοοτροπία μας στα μεταπολεμικά και στα σύγχρονα χρόνια. 
 
Όλοι οι συμμετέχοντες σ' αυτή την παράσταση ενσαρκώνουν υπέροχα τους ρόλους στην σκηνή, αρχής γεννομένης απ' την "Μπουχάρα" Νίκος Ρίζος, & Θεοδώρα Γιούτη, το Δίκαννο ο Κώστας Γαβράς, η Δήμητρα Μυταρίδου και ο Πέτρος Ράσσος, την Απαρηγόρητη Χήρα η ΜάγδαΜουμτζίδου, Διακοπή Ρεύματος ο Γιάννης Νικολαϊδης και Βασιλική Παλατσίδου. 
 
Γίνεται απολύτως σαφής η υπεροψία που χαρακτηρίζει τον ατάλαντο , φαντασμένο, επιδειξία Έλληνα που επιδιώκει παντιοτρόπως την κοινωνική καταξίωση με πλείστα μέσα ώστε ν' αναδειχθεί υποτιμώντας συνανθρώπους & πατώντας επί πτωμάτων. Η "Οδός Ελλήνων" παραμέμει πάντα επίκαιρη βλέποντας ξεκάθαρα τους άρπαγες "παρτάκηδες" ατομιστές το σάπιο Πολιτικό σύστημα που δημιουργεί πλείστα αδιέξοδα που φορτώνονται στις πληγωμένες πλάτες των Πολιτών αυτής της Χώρας, όπου απουσιάζει η κοινωνική Δικαιοσύνη. 
 
Αυτό είναι λυπηρό γεγονός που βιώνουμε και διαιωνίζεται είναι ανέκαθεν το ζητούμενο. Το συγκεκριμένο έργο είναι πανέξυπνο οι ερμηνευτές αξίζουν oskar είναι παιδιά παθιασμένα με το θέατρο αποδεικνύουν το ταλέντο τους δεν πρέπει να λείψει κανείς. Θα νιώσετε στο¨"πετσί" σας τις συνιστώσες που αποδομούν την εύρυθμη λειτουργία των Θεσμών, την ηθική διάβρωση χαρακτήρων, συνειδήσεων όπου ρέει το εύκολο χρήμα που καταβαραθρώνει τα πάντα. Θα δείτε τα πετυχημένα ξεκαρδιστικά σκετσάκια που θα σας κάνουν να σκεφτείτε υπεύθυνα ολόκληρη η Αλμωπία να δώσει το δυναμικό της παρόν για να απολαύσει αυτές τις υπέροχες θεατρικές δημιουργίες για να "λυθείτε" κυριολεκτικά από τα γέλια. Τέλος αξίζουν συγχαρητήρια στην Κυρία Ελένη Παλατσίδου για την απίστευτα όμορφη σκηνοθεσία της που άφησε άναυδο το θετρόφιλο κοινό...!!
 
Παραστάσεις: 7- 12 Μαϊου

Με θαυμασμό & εκτίμηση
Ευάγγελος Μπεγλόπουλος του Δημητρίου
" Ποιητής - Στιχουργός - Πεζογράφος"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *